Persberichten

‘Moordvrouw’ terug met doorlopende verhaalreeks

Onzichtbare vijand groot gevaar voor team ‘Moordvrouw’

Persberichten

Nog niet lang geleden werkten ze samen als rechercheurs voor de politie, maar na de opheffing van het bureau besluiten de teamleden samen door te gaan als zelfstandig team. In acht nieuwe afleveringen wordt één verhaal verteld, spannend van begin tot eind. ‘Moordvrouw’ is vanaf 21 januari terug om 20.00 uur bij RTL 4.

Onverminderd gemotiveerd, zetten Fenna (Wendy van Dijk), Evert (Thijs Römer), Bram (Achmed Akkabi), Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) de samenwerking voort in een nieuw, eigen team. Dries (Ali Ben Horsting) is inmiddels actief bij de AIVD en schakelt zijn voormalige collega’s in bij gevoelige opdrachten. Door één van de opdrachten krijgen ze te maken met het grootste gevaar dat hen ooit bedreigde. Meer dan ooit moeten ze hun verschillen opzij zetten om de strijd aan te binden met een mysterieuze hacker, die het ook nog eens persoonlijk op hen heeft voorzien.

In de eerste aflevering raken Evert en Bram ongewild betrokken bij een spectaculaire ontsnapping en clasht Fenna hard met de politie na een brute moord, die in haar ogen voorkomen had kunnen worden. Dries krijgt een wanhopig verzoek van een oude vriend, een verzoek met grote gevolgen.

Nieuwe sfeer in zevende seizoen

Dit seizoen krijgt een andere sfeer dankzij een nieuw schrijversduo: Alma Popeyus en Hein Schuetz, met onder andere ‘De Maatschap’ op hun naam. Samen met de regie van Hanro Smitsman en Michiel van Jaarsveld zorgt dit ervoor dat de cast wordt uitgedaagd om een andere weg in te slaan.

'Moordvrouw' wordt gepubliceerd door Endemol Shine Nederland

Foto's