Persberichten

Wie weet Tony Junior te verleiden?

Ook deze tien dames strijden om het hart van Bachelor Tony Junior

Persberichten

Op donderdag 24 juni gaat ‘De Bachelor’ van start bij Videoland: dé romantische realityserie waarin DJ Tony Junior op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. Uit meer dan 2000 aanmeldingen, zijn in totaal twintig dames geselecteerd om het ultieme liefdesavontuur samen met Tony Jr. aan te gaan in Kroatië. Vorige week zijn de eerste tien bekend gemaakt; deze tien maken de groep compleet: 

Amanda, 25, @amandaaaslim

Voor deze Leidse master criminologie studente is het duidelijk: Tony is haar match omdat ze allebei ambitieus zijn, maar zichzelf niet té serieus nemen. Amanda is een gezellige flapuit en in een groep is ze vaak de gangmaker.

Desi, 33, @desiskacokova

Desi heeft als vluchteling een heftige tijd meegemaakt, maar heeft geleerd om hier een positieve draai aan te geven. Ze werkt bij een Amsterdams reclamebureau, is een feestbeest én familiemens. Ze is eraan toe om te settelen en hoopt dit met Tony te doen.

Estelle, 24, @xestellec_

Estelle is een stoere dame die niet zomaar aan de kant gaat voor iemand. Dit komt goed van pas in haar werk als beveiliger op Schiphol. Ze is de enige Utrechtse uit de groep; heeft ze daarmee een streepje voor bij Tony? Hij is in elk geval helemaal haar type.

Esther, 27, @esther.zuiderveld

De Groningse Esther onderneemt al zeven jaar en heeft inmiddels 50 verkooppunten voor haar eigen kledinglijn. Daarnaast maakt ze ook custom design. Met haar creativiteit, ondernemersdrift én wellicht Tony aan haar zijde hoopt ze de wereld te veroveren.  

Jolijn, 24, @jolijnsmidt

De van oorsprong Enschedese Jolijn is na een tijd in Kaapstad gewoond te hebben, inmiddels in Amsterdam neergestreken voor haar opleiding event management. Daarnaast werkt ze achter de bar én als personal trainer. Tony’s positiviteit, sportiviteit en humor spreken haar aan.

Julia, 24, @juliasinning

De Amsterdamse Julia houdt van afwisseling en uitdaging: ze heeft twee studies afgerond en is werkzaam als freelancer in de evenementenbranche en momenteel bij de GGD. Ze wordt niet snel verliefd; weet Tony daar verandering in te brengen?

Rozemarie, 25, @rozemarieindepenarie

De Nijmeegse Rozemarie werkt als verpleegkundige, heeft een passie voor rockmuziek en drumt in een band met haar vriendinnen. Ze is erg doelgericht en houdt van zekerheid. Kan zij de stabiliteit bieden die Tony zoekt in een relatie?  

Sara, 30, @saraagnesvankooten

De altijd positieve Sara stond op het punt een horeca-onderneming te openen toen de coronacrisis uitbrak. Ze is toen met haar moeder een meubelzaak gestart. Sara heeft een relatie van acht jaar achter de rug en weet dus precies wat ze wil: eerlijkheid en romantiek. Vindt ze dit bij Tony?

Sarai, 24, @saraiakhigbe

De Amersfoortse Sarai was vroeger wat verlegen, maar dankzij haar modellenwerk heeft ze dit aan de kant weten te zetten. Naast haar werk, studeert ze aan het AMFI. Sarai en Tony zouden een match kunnen zijn omdat ze beiden houden van een dolletje en loyaliteit belangrijk vinden.

Serena, 23, @svdijkhuizen

Serena woont in Tiel, waar haar paard ook op stal staat en werkt voor het familiebedrijf. Ze houdt van fitness en kickboksen, maar nog belangrijker: tatoeages. Haar armen zijn al volledig gevuld en nu is ze bezig met haar benen. Kan Tony meedenken over deze invulling?

‘De Bachelor’ wordt geproduceerd door Warner Bros.

Download hier het groepsbeeld.

Download hier het beeldmateriaal van alle dames.

Download hier het beeldmateriaal van Tony Junior.

Download hier het beeldmateriaal van Rick Brandsteder.

Bij alle producties van RTL worden i.v.m. COVID-19 de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Protocol Audiovisuele Sector gevolgd.