Persberichten

Openhartige gesprekken tussen spraakmakende gasten in ‘Linda’s Zomerweek’

Persberichten

De zomerse talkshow ‘Linda’s Zomerweek’ trapt op maandag 22 augustus bij RTL 4 af met schrijfster Heleen van Royen en voetbalcoach Ronald Koeman. Ronald vertelt over zijn overstap van Southampton naar Everton en de ups en downs in zijn leven, terwijl Heleen honderduit vertelt over haar relatie met Bart en de documentaire die ze maakte over haar dementerende moeder.

Actrice Carly Wijs en zanger Simon Keizer nemen op dinsdag 23 augustus plaats op de tuinbank bij Linda de Mol. Carly en Simon vertellen allebei over hun jeugd. Carly over haar leven als alleenstaande moeder en Simon over het moment dat hij zeker wist dat hij met Annemarie wilde trouwen.

Woensdag 24 augustus schuiven actrice/schrijfster Isa Hoes en politicus Jesse Klaver aan bij Linda. Isa praat over hoe haar leven nu is en Jesse heeft het over de oorsprong van zijn politieke ambities en zijn grote liefde.

Presentatrice en model Sylvie Meis en cabaretier Richard Groenendijk zijn op donderdag 25 augustus te gast. Sylvie vertelt openhartig over haar jeugd, haar carrière in Duitsland en over de periode dat ze borstkanker had. Waarom ziet Nederland altijd een perfecte Sylvie en waarom is ze zo terughoudend naar de media? Richard vertelt over zijn jeugd op Goeree-Overflakkee en de weg naar een succesvolle carrière in het theater.

In de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ op vrijdag 26 augustus nemen actrice en schrijfster Halina Reijn en presentator Humberto Tan plaats op de bank. Twee mensen met een totaal verschillende achtergrond. Een hippiejeugd voor Halina, terwijl Humberto vertelt over hoe hij is opgegroeid in de Bijlmer, zijn Surinaamse opvoeding en over de waarde van vriendschap.

Wouter Hamel zorgt ook dit vierde seizoen weer voor een zwoele en relaxte sfeer door de favoriete liedjes van de gasten te spelen.

‘Linda’s Zomerweek’ wordt geproduceerd door Talpa.