Persberichten

Raymond Reddington en Elizabeth Keen zij aan zij in vijfde seizoen ‘The Blacklist’

Persberichten

Verrassend onbezwaard werkt Raymond Reddington aan het opnieuw opbouwen van zijn criminele imperium. Met aan zijn zijde? Elizabeth Keen. FBI-agente én zijn dochter. ‘Liz’ leeft in tweespalt en in een wereld waarin de zoektocht naar de criminelen op Reddingtons blacklist familiehandel lijkt te zijn geworden. De eerste aflevering van het nieuwe, vijfde, seizoen van de misdaadserie ‘The Blacklist’ is vanaf woensdag 3 januari 20.30 uur te zien bij RTL 5. Videoland plaatst die dag aflevering 1 én 2 op het platform en loopt zodoende steevast één aflevering voor op de uitzending bij RTL 5.

Bij Videoland is vanaf 1 januari een special te zien van de eerste vier seizoenen van ‘The Blacklist’. Dé ideale gelegenheid om de serie weer top of mind te krijgen en, met name voor nieuwe kijkers, om goed in het verhaal te komen ter voorbereiding op het vijfde seizoen. RTL 5 zendt deze special op 31 december om 23.30 uur uit.

‘The Blacklist’ is al jaren een nationale en internationale hit. Bij Videoland behoort de NBC-serie tot één van de best bekeken internationale titels. Eerder was ook Famke Janssen in ‘The Blacklist’ te bewonderen. Zij kreeg, met onder meer collega-acteur Ryan Eggold - die ook in het vijfde seizoen te bewonderen is -, een hoofdrol toebedeeld in de spin-off ‘The Blacklist: Redemption’. Deze achtdelige serie is eveneens te zien bij Videoland.

Download -HIER- de stills van 'The Blacklist' seizoen 5.