Persberichten

Gastrollen voor onder meer Achmed Akkabi, Frederik Brom, Loes Haverkort en Sanne Langelaar

Release ‘Weemoedt’ bij Videoland op 22 september

Persberichten

Vanaf 22 september is de nieuwe Nederlands dramaserie ‘Weemoedt’ te zien bij Videoland. De serie is gebaseerd op Thijs Römers’ gelijknamige roman en is de eerste serie die door de nieuwe drama-unit van RTL Productions voor Videoland wordt geproduceerd. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Thijs Römer, Laura de Boer, Eva Duijvestein, Isis Cabolet, Werner Kolf en Frédérique Spigt.

Bijrollen In ‘Weemoedt’, geregisseerd door Jon Karthaus en Thijs Römer, zijn diverse bekende acteurs in een gastrol te zien. Onder hen Achmed Akkabi (‘Moordvrouw’), Sanne Langelaar (‘Michiel de Ruyter’), Frederik Brom (‘Familie Kruys’), Loes Haverkort (‘De Jacht’), Hajo Bruins (‘Penoza’), Nils Verkooijen (‘Knielen op een bed violen’), Liliana de Vries (‘Bon Bini Holland’) en Kimberley Klaver (‘Sneekweek’).

Het verhaal Job Weemoedt is talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Moeiteloos manoeuvreert hij door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt hun schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort. ‘Weemoedt’ geeft een schaamteloos inkijkje in de Nederlandse showbizzwereld én in het hart van een man die het mooiste bezit door zijn vingers heeft laten glippen: de liefde van zijn leven.

Beeldmateriaal Download hier het high res beeld van Weemoedt.