Persberichten

Robert ten Brink vliegt naar Afrika, Azië en Zuid-Amerika om families te herenigen in Love Is In The Air

Persberichten

Robert ten Brink legt weer vele duizenden kilometers af voor 'Love Is In The Air' om families te herenigen die elkaar lange tijd hebben moeten missen. Vanaf woensdag 27 februari  worden bij RTL 4 twintig nieuwe hartverwarmende verhalen verteld met deze keer onder andere Zuid-Afrika, Tanzania, Brazilië en Azië als decor.

Tanzania decor in eerste aflevering Danny woont al zeven jaar in Tanzania. Hij is daar naartoe getrokken, omdat hij in Nederland een Tanzaniaans meisje had ontmoet waar hij verliefd op werd. Deze relatie is over en inmiddels is Danny getrouwd met een andere Tanzaniaanse vrouw en hebben zij een kindje Destiny van 4 jaar. Het verhaal is eigenlijk heel simpel. Hij mist zijn moeder en zus verschrikkelijk. Zus Nicolette heeft ook al meerdere keren geschreven. Moeder Atie en Nicolette hebben Destiny nog nooit gezien! Een ontroerende ontmoeting.

Peter woont samen met zijn vrouw Lizzy in Tanzania. In 2010 werd hij voor zijn werk bij de landmacht uitgezonden naar Congo. Nadat zijn contract beëindigd was, had het Afrika-virus hem te pakken en is hij samen met Lizzy een safari bedrijf begonnen. Peter heeft 4 kinderen uit een eerder huwelijk: Louise, Naomi, Glenn en Colin. Dochter Louise heeft heel vaak geschreven. Zij en haar broertje en zusje missen hun vader heel erg. Daar komt bij dat oudste broer Colin in 2014 ook naar Tanzania geëmigreerd is. Ook hij wordt enorm gemist. Louise heeft een 4 jaar oud zoontje en die gaat ook mee. Dat ze ooit met z’n allen naar Tanzania zouden gaan leek een onmogelijkheid. Totdat Robert voor de deur stond.