Persberichten

RTL Gangmakers geeft podium aan nieuw talent

Persberichten

In augustus jl. deed het online programma RTL Gangmakers een oproep voor nieuw(sgierig) talent. Iedereen met een goeie dosis lef en zelfspot mocht met een filmpje auditie doen. Uit alle hoeken van het land en zelfs van over de grenzen meldden zich Gangmakers in de dop aan met originele audities.

De eerste nieuwe lichting bestaat uit:

De 26 jarige Mignon Nusteling uit Dordrecht die besloot nieuwsgierig naar alles te worden na de opmerking van haar moeder dat je alles kunt worden.

Sander Beekman (26 jaar) uit Leiden die zijn gezonde dosis zelfvertrouwen samenvat in het motto ‘Iedereen heeft recht op mijn mening’.

En als laatste de neven Jasper (24 jaar) en Stijn (24 jaar) Steenhuis uit het welbekende Barger-Compascuum vormen samen, zoals ze dat zelf zeggen als twee verschillende sokken één paar voor de camera van RTL Gangmakers. De vuurdoop van Jasper en Stijn is vandaag met een livestream op het Facebook kanaal van RTL Gangmakers.

Samen met de al gelanceerde Amerikaanse sterrenjournalist Boaz Frankel zorgt dit team er vanaf eind november voor dat heel Nederland een kijkje krijgt achter de merken, muren en mensen van RTL en al zijn activiteiten.

Over RTL Gangmakers

Bij een mediabedrijf gebeurt achter de schermen bijna net zoveel als op de schermen. Daarom lanceerde RTL in maart dit jaar het online programma ‘RTL Gangmakers’ dat de verhalen vertelt achter de muren, merken en mensen van RTL. Gangmakers verschijnt minimaal een keer per week op Facebook, Instagram en YouTube.