Persberichten

Intieme kijk in het leven van Monica Geuze 

Vanaf woensdag 9 juni start tweede seizoen van realityserie ‘Like Monica’ bij Videoland

Persberichten

Opnieuw geeft Monica Geuze de regie volledig uit handen in het tweede seizoen van ‘Like Monica’. We volgen Monica in de volgende fase van haar leven. Zakelijk timmert ze aan de weg, haar bedrijf groeit snel en privé zet ze een bijzondere en spannende stap. Monica en haar vriend Robbert gaan samenwonen in hun nieuwe koopwoning in Amsterdam. Het tweede seizoen van ‘Like Monica’ is vanaf woensdag 9 juni wekelijks te zien bij Videoland.

Klik hier voor een persoonlijke boodschap van Monica.

In haar tweede realityserie komen verschillende thema’s aan bod waaronder een nieuwe levensfase van duizendpoot Monica: met haar grote liefde Robbert heeft ze onlangs een huis gekocht. Naast vele mooie momenten in dit seizoen zien we ook de strubbelingen uit haar dagelijks leven. Monica bedient haar fans al jarenlang wekelijks met toffe video’s, maar daarnaast heeft ze de zorg over haar dochtertje Zara-Lizzy en werkt ze hard om haar imperium uit te bouwen. Ook haar familie en vrienden kunnen we natuurlijk niet vergeten in het leven van Monica en zij spelen wederom een grote rol in de serie.

Voor het persbeeld klik hier 

‘Like Monica’ is vanaf woensdag 9 juni wekelijks te zien bij Videoland. De realityserie wordt geproduceerd door NewBe. 

Bij alle producties van RTL worden i.v.m. covid-19 de richtlijnen van het RIVM en het Covid-19 Protocol Audiovisuele Sector gevolgd.

Contactpersonen voor de pers