Persberichten

Met live de uitreiking van de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro

Vanavond bij RTL 4: 'Postcode Loterij The Biggest Quiz'

Persberichten

Na een feestelijke Oudejaarsavond is het vanavond tijd om het nieuwe jaar in te luiden met 'Postcode Loterij The Biggest Quiz', gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Niet alleen maken spelers uit het publiek kans om, door het openen van de juiste kluizen, een bedrag van vijf miljoen euro te verzilveren, de kijker thuis kan ook zomaar verrast worden met de PostcodeKanjer van maar liefst 54,7 miljoen euro.

Vanavond worden in de uitzending van RTL Boulevard de vier cijfers van het winnende postcodegebied bekend gemaakt. Vervolgens is het aan quizmaster Beau om tussen de spannende studiospellen door de letters van de winnende postcode bekend te maken. Bovendien schakelt hij live over naar Caroline Tensen en Winston Gerschanowitz, die zich op de locatie bevinden en de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro zullen uitreiken aan de winnaars. Waar valt de kanjer dit jaar?

'Postcode Loterij The Biggest Quiz' wordt geproduceerd door 'EndemolShine Nederland' en is vanavond, woensdag 1 januari, om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Fotocredit: William Rutten.

Download hier de teaser en de persfoto.