Persberichten

Welk duo gaat er dit seizoen met de winst vandoor?

Vijf nieuwe koppels beginnen aan ‘Dance Dance Dance’

Persberichten

Dit najaar kan er weer genoten worden van spectaculaire dansmoves in het vierde seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Vijf nieuwe BN’er-duo’s werken zich vanaf vandaag letterlijk in het zweet voor de winst. Dit zijn Bridget Maasland en haar goede vriend en acteur Jelle de Jong, liefdesduo Holly Mae Brood & Soy Kroon, voormalig GTST-collega’s Britt Scholte & Urvin Monte, presentatrice Marlayne Sahupala en presentator/acteur Patrick Martens en kookbuddies Miljuschka Witzenhausen en London Loy.

Deze koppels beginnen aan de maandenlange en loodzware trainingsperiode die hoort bij deelname aan dit programma. Allemaal met maar één doel voor ogen: indruk maken met waanzinnige dansoptredens, waarbij spraakmakende technieken in de tv-studio voor een extra dimensie zorgen.

En niet voor niets, want het harde werken op de dansvloer wordt beloond. Elk koppel verdient met hun deelname sowieso een bedrag van 25.000 euro voor een door henzelf gekozen doel. Het winnende duo krijgt maar liefst 100.000 euro om te schenken aan hun goede doel.  

Naast de nieuwe danskoppels is de vertrouwde ‘Dance Dance Dance’-crew weer van de partij: Chantal Janzen en Jandino Asporaat presenteren, Igone de Jongh, Dan Karaty en artistiek leider Timor Steffens jureren. Timor: “De BN’ers die meedoen hebben heel uiteenlopende persoonlijkheden, wat echt voor verrassingen kan zorgen in de shows en vooral veel dynamiek gaat opleveren. Ik ga er samen met alle choreografen en dansers voor zorgen dat iedereen next level performances gaat geven. Het is en blijft ‘Dance Dance Dance'.”

 ‘Dance Dance Dance’ is in het najaar te zien bij RTL 4 en wordt geproduceerd door Talpa Producties.