Persberichten

Wat speelt bij Videoland in januari: 24/7 Big Brother, zestien seizoenen Grey's Anatomy, Mocro Maffia en nog veel meer

Persberichten

Binge en geniet ook in het nieuwe jaar weer van heel veel nieuwe Videolandtitels. Januari staat bij Videoland in het teken van 'Big Brother.' Kijk vanaf 3 januari naar maar liefst twee 24/7 livestreams en mis geen moment van de bewoners in het Big Brother huis. Voor debingers staan er maar liefst zestien seizoenen van 'Grey's Anatomy' klaar en fans van de serie kunnen zich na korte film 'Meltem' verheugen op het nieuwe seizoen van 'Mocro Maffia.' 

Bekijk hieronder de Videoland-highlights van januari. De complete releaselijst is te vinden via www.videoland.nl/nieuws.

Highlights januari

Big Brother Livestream

Geraldine Kemper en Peter Van de Veire trappen 3 januari het nieuwe seizoen van Big Brother af bij RTL 4, RTL 5 en Videoland. Volg de bewoners na de kick-off niet alleen in de dagelijkse uitzendingen bij RTL 5, maar ook in twee 24/7 livestreams bij Videoland.

De twee livestreams van 'Big Brother' zijn 3 januari 24/7 te zien bij Videoland. De dagelijkse uitzendingen zijn van maandag t/m vrijdag om 20.30 uur en op zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5 én live bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

Grey's Anatomy S1 t/m S16

Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen.

Zestien seizoenen van Grey's Anatomy zijn vanaf 3 januari te bingen bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

Diepe Gronden

Linda de Mol kruipt in de huid van Anna van Kessel. Samen met het lokale rechercheteam onder leiding van Timon de Zwart, gespeeld door Egbert-Jan Weeber, onderzoekt ze de moord op een 17-jarig meisje in natuurgebied de Weerribben. Overige rollen zijn weggelegd voor onder anderen Hannah Hoekstra, Urmie Plein en Peter Blok. 'Diepe Gronden' is geschreven door Lex Passchier, geregisseerd door Will Koopman en wordt geproduceerd door ITV Studios.

De thrillerserie 'Diepe Gronden' is vanaf zondag 2 januari wekelijks bij SBS 6 te zien en vanaf maandag 3 januari wekelijks te zien bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

The Big Short

Deze film vertelt over de financiële crisis van 2007 tot en met 2012, met de problemen op de huizenmarkt en de kredietcrisis als aanloop hiervan. Terwijl alle banken feestvierden zagen een paar slimme buitenstaanders op Wall Street wat de grote banken, de media en overheid niet zagen: de wereldeconomie stond op instorten. Zij bedachten een plan om ervan te profiteren. Met hoofdrollen voor Ryan Gosling, Brad Pitt, Christian Bale en Steve Carrell. 

'The Big Short' is vanaf 6 januari te zien bij Videoland.

Alle 'Alvin and the Chipmunks' films

Drie eekhoorntjes nemen hun intrede in het huis van de worstelende songwriter Dave. Alvin, Simon en Theodore kunnen niet alleen praten, maar ook zingen. Samen met Dave breken ze al snel door en worden ze dé sensatie in de muziekwereld. Volg hun avonturen in maar liefst vier animatiefilms.

'Alvin and the Chipmunks,' 'The Squeakquel,' 'Chipwrecked' en 'The Road Chip' zijn vanaf 6 januari te zien bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

Binnenkort bij Videoland

De Verhulstjes S2

Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen, zoon Viktor, dochter Marie, haar vriend Jef en honden Leo en Marcel geven opnieuw een unieke inkijk in hun leven. In het tweede seizoen gaan De Verhulstjes op vakantie naar het zonnige Saint-Tropez!

'De Verhulstjes' S2 is vanaf 18 december te bingen bij Videoland. S1 is al te zien bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

Special Forces: VIPS

Tien BN’ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in: hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten. Slovenië is het decor voor dit allereerste Nederlandse seizoen.

'Special Forces: VIPS' is vanaf 19 december wekelijks te zien bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

Videoland-special Ranking the Stars

'Ranking The Stars' kent dit seizoen een speciale feestdagenspecial met Videoland-gezichten. In deze special bestaat het tienkoppige panel uit onder anderen Envy Peru, Leslie Keijzer, Niek Marijnissen en Marvin Wijnans. Zij krijgen vragen voorgeschoteld die van te voren beantwoord zijn door het publiek. Het publiek heeft de deelnemers een plek gegeven op een lijst van één tot tien en het is dan ook aan de BN’ers weer de taak om elkaar ook te ranken van één tot tien en te raden waar zij zijn geplaatst.

De feestdagenspecial van 'Ranking the Stars’ is vanaf 23 december te zien bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

Love Island Xmas Reunion

De finalisten van het afgelopen Love Island-seizoen komen na ruim een half jaar weer samen, dit keer in een winterse duinvilla in Noordwijk, en samen luiden ze de Kerstdagen in. Donny en Rowenna, Nina en Paulo, Deniz en Loesje, en natuurlijk de winnaars Job en Esmee treffen elkaar onder de mistletoe en vertellen aan presentatrice Holly Brood hoe het met ze gaat en wat ze de afgelopen tijd allemaal hebben meegemaakt. Een aantal vaste Love Island-elementen mag natuurlijk niet ontbreken in deze XMas Reunion. Zo zijn er de bekende BERICHTJES en spelen de finalisten een typische Love Island Challenge.

'Love Island Xmas Reunion' is vanaf 24 december te zien bij Videoland.

Força Koeman S3

In verband met nieuwe ontwikkelingen is het nieuwe seizoen van Forca Koeman nog volop in productie. Hierdoor komt de eerder gecommuniceerde releasedatum 27 december te vroeg. Wanneer het programma wel in het schema komt, maken we later bekend.

Please Hate Me

Onder anderen Fabiola Volkers, Bella Arino, Jay Zwarts en Lisa Sace nemen ons mee in hun wereld van online fame en haat. Waar de één nog meer wil groeien, probeert de ander eraan te ontsnappen. Ook komen een aantal andere online bekendheden aan het woord over dit fenomeen. De documentaire is een intiem portret van de eerste digitale generatie hatewatch celebrities die online haat gebruiken om te groeien, eraan te verdienen en hun eigenwaarde eraan te ontlenen.

De documentaire 'Please Hate Me' is vanaf 29 december te zien bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

Feestdagen

'Tis the season to get comfy. It’s the season to get comfy. Get comfy met Videoland. Lekker met je iPad op bed, een pizza op de bank of bubbels in bad. December op jouw manier. Videoland. Weet wat speelt.

Bekijk hier de Videoland-feestdagencampagne.

Net verschenen

Net verschenen bij Videoland en om direct te kijken:

Het Laatste Interview met Peter R.

Op 24 juni, kort voor de aanslag op zijn leven, werd Peter R. de Vries voor een podcast geïnterviewd door Kees van der Spek. Het werd een gesprek tussen twee vrienden die terugblikken op de avonturen die ze hebben beleefd. De twee wisten toen niet dat dit de laatste keer zou zijn dat ze elkaar zagen en dat dit Peters laatste interview zou zijn. Deze special is mede mogelijk gemaakt door TopCast Media.

'Het Laatste Interview met Peter R.' is vanaf vandaag te zien bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

Jomanda: Het Echte Verhaal

Televisielegende Tineke de Nooij, gossip-journalist Ben Holthuis, vriend Johan Vlemmix, fans en andere intimi vertellen over Joke Daman, beter bekend als Jomanda. In de jaren ‘90 brak zij door en groeide uit tot misschien wel het grootste en meest omstreden spiritueel medium dat Nederland ooit gekend heeft. Van haar succesvolle opkomst tot haar ondergang: alles komt aan bod in deze vierdelige documentaireserie.

De vierdelige documentaireserie ‘Jomanda: Het Echte Verhaal’ is nu in zijn geheel te zien bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

Woensel West

Deze brutale crimeserie vertelt over het leven in een volksbuurt en de worstelingen binnen de lagere economische klasse. Hoofdrolspelers Fresku, Theo Maassen en Mike Weerts zorgen voor spannende scènes, harde grappen en tragische momenten. Er wordt een schets gemaakt van de iconische probleemwijk in Eindhoven: Woensel West. Deze buurt raakt langzaam gegentrificeerd en belandt in een totale culture clash tussen boeren, hipsters en straattuig.

'Woensel West' is nu te bingen bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

Mocro Maffia: Meltem

Deze korte Videoland Original film introduceert het nieuwe karakter Meltem, gespeeld door Sinem Kavus. De film verschijnt in aanloop naar het vierde seizoen van Mocro Maffia. Het karakter Meltem zit in de creditcardfraude, een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. Meltem probeert haar vader uit handen van de Mocro Maffia te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat, die net als de Amsterdamse Mocro Maffia in coke handelt. 

De korte film 'Mocro Maffia: Meltem' is nu te zien bij Videoland.

Download hier het beeldmateriaal.

Laatste kans

Deze titels verdwijnen binnenkort van Videoland, mis ze niet:

  • You've Been Tagged S1 t/m S3 De middelbare scholieren Hailey, Rowan en Elisia ontvangen een reeks gewelddadige video's van een mysterieuze gebruiker genaamd 'Monkeyman'. Het blijkt dat hun verledens op onverklaarbare wijze met elkaar zijn verbonden. You've Been T@gged is een hedendaagse thrillerserie die de huiveringwekkende risico's van het gebruik van social media in een wereld van anonimiteit laat zien. 'You've Been T@gged' is nog tot en met 31 januari te zien bij Videoland. Bekijk hier de hele lijst van de titels die verdwijnen in januari.

Kijk voor de complete releaselijst, het laatste nieuws en Videoland-kijktips op www.videoland.nl/nieuws