Persberichten

Vijftig talenten ready to rumble

Welke talenten knokken zich door naar de volgende ronde?

Persberichten

'The Blind Auditions’ zijn achter de rug en de teams zijn gevormd. De coaches en hun talenten leren elkaar beter kennen en maken zich samen op voor ‘The Battles’. Vanaf vrijdag 2 december gaan de 50 overgebleven talenten per team onderling de strijd met elkaar aan. Waylon, Sanne, Ali B en Guus moeten tijdens deze muzikale krachtmetingen keiharde keuzes maken en de beste talenten selecteren. Ze mogen ieder slechts zeven talenten meenemen naar ‘The Knockouts’. Hierbij lopen de emoties zowel bij de coaches als de talenten af en toe hoog op.

Het zevende seizoen van ‘The voice of Holland’ heeft al een aantal spraakmakende talenten voortgebracht. Dwight Dissels blies de coaches tijdens zijn vertolking van ‘End of the Road’ omver en liet ook de kijker niet ongeroerd. Zijn auditie heeft inmiddels meer dan 1.5 miljoen views op YouTube gescoord. Daarnaast is de auditie van Dwight door radiozender 100%NL genomineerd voor het meest bijzondere muziekmoment van het jaar. Tegen wie laat coach Ali hem battelen? Ook de auditie van Katell liet een onuitwisbare indruk achter bij de coaches. Ze heeft al een behoorlijke staat van dienst in de muziekindustrie en verpletterde de coaches met het Franstalige ‘Formidable’. Katell hoopt met Guus de finale te kunnen halen. ‘Spot-on’ Kirsten ging voor coach Sanne. Zij maakte indruk met haar eigen versie van 'Seven Nation Army' van The White Stripes. Weet zij de coaches ook nu weer te imponeren? Nieuwkomer Waylon was tot tranen toe geroerd door het dochtertje van rockster Dilana. Het spontane optreden van dit 2-jarige meisje heeft op YouTube al ruim 600.000 views en de ‘Blind Audition’ van haar moeder heeft inmiddels de 1-miljoen grens doorbroken. Ook Waylon zélf schaart zich onder haar fans en was dan ook zeer vereerd dat ze hem als coach wilde. Zal zij hem tijdens ‘The Battles’ weer weten te overtuigen of stelt zij hem teleur?

Net als vorig seizoen mogen de coaches een weggestemd talent van een ander team stelen. Nieuw dit jaar is dat ze net zo vaak mogen stelen als ze willen, echter mogen ze maar één steal meenemen naar ‘The Knockouts’. Dit betekent dat de talenten die gestolen zijn nog niet direct veilig zijn. Wordt er een ander gestolen, dan ligt het talent er als nog uit. In totaal worden er 24 battles uitgevochten, verspreid over drie afleveringen. Iedere coach eindigt met zijn of haar zeven beste talenten, die meegaan naar ‘The Knockouts’.

Het zevende seizoen van de talentshow wordt geproduceerd door Talpa. De presentatie van ‘The Battles’ is in handen van Martijn Krabbé.