Persberichten

Kijk donderdag om 20.30 uur de spannende finale exclusief bij Videoland

Wie wint Expeditie Robinson NL vs. BE: Thomas, Jorik, Koen of Elroy?

Persberichten

Na 30 dagen expeditie zijn Jorik (NL), Elroy (NL) en Koen (BE) nog over op het eiland. Zij strijden donderdag in de halve finale om te bepalen wie er door mogen naar de finale van Expeditie Robinson NL vs. BE. Er zijn twee plekken te bemachtigen. Finalist Thomas (BE) wacht ondertussen op Winnaarseiland wie naast hem gaan strijden in de allesbepalende finaleproef. Wie pakt de winst en wordt gekroond tot de winnaar van Expeditie Robinson NL vs BE?

Bekijk hier de teaser van de finale aflevering

Kijk donderdag om 20.30 uur de finale van Expeditie Robinson NL vs BE exclusief bij Videoland. Afleveringen gemist? Ook deze zijn uiteraard terug te zien bij Videoland.

Over Expeditie Robinson NL vs BE Acht onbekende Nederlanders en acht onbekende Belgen gaan in het exclusieve Videoland seizoen Expeditie Robinson NL vs BE de strijd met elkaar aan, waarin niets of niemand wordt gespaard. De presentatie is in handen van Geraldine Kemper en Bartel van Riet. Klik hier voor meer informatie over de deelnemers van de Videoland-editie van Expeditie Robinson.