Persberichten

Wie wordt de nieuwe coach van ‘The Voice Kids’?

Persberichten

De afgelopen weken hebben ‘The Voice Kids’ de harten van Nederland gestolen. Aankomende vrijdag 21 april komt het zesde seizoen van deze talentshow tot een spannende ontknoping. Met de finale nog in het verschiet, loopt de nieuwe lichting zich al warm voor het komende seizoen. En dit zevende seizoen wordt hoe dan ook een bijzondere. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma zullen er namelijk niet drie, maar vier afzonderlijke coaches plaatsnemen in de draaiende stoelen.

De huidige bezetting van de rode zetels blijft ook volgend jaar zitten, alleen schuift er een nieuwe collega-coach aan. Ali B, Ilse DeLange en Marco Borsato zijn dolgelukkig met de komst van de vierde coach en noemen deze coach een echte muzikale toevoeging binnen hun speelveld. Met de komst van de nieuwe coach in het programma hebben de kids nu vier teams om uit te kiezen, waardoor het spel nog beter gespeeld kan worden. De nieuwe coach van ‘The Voice Kids’ wordt vrijdagavond in de live finale bekend gemaakt.

De finale

Anna (10) en Iris (15) (Team Ali), Raya (10) en Thijs (12) (Team Ilse) en Merle (14) en Noa (14) (Team Marco) staan te popelen om aanstaande vrijdag voor de laatste keer alles in de strijd te gooien en ‘The Voice Kids’-2017 te winnen. Het lot van de talenten ligt de hele avond in handen van de kijker. Alle talenten zingen een solo-nummer en daarna nog een nummer met hun teamgenootje en coach. Hierna valt er per team één talent af. De overgebleven talenten zingen alle drie nog een nummer. Wie weet de kijkers te overtuigen? Wie mag zich ‘The Voice Kids’ 2017 noemen en gaat met een bokaal én een studiebeurs van € 25.000 naar huis? En wie wordt de nieuwe coach van ‘The Voice Kids’?

‘The Voice Kids’ wordt geproduceerd door Talpa.