Persberichten

Wanhoop, ontmaskering en paniek in Meerdijk

Wintercliffweek ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ aftrap van ‘GTST-thrillermaand’

Persberichten

De spanning en verbijstering die de inwoners van Meerdijk al enige tijd in de greep houden, lopen steeds hoger op en bereiken een hoogtepunt tijdens de wintercliffweek van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden', te zien van 7 tot en met 11 januari bij RTL 4. Deze week vol spannende gebeurtenissen en ontknopingen is tevens de start van de GTST-thrillermaand, waarin veel personages nog heel wat te wachten staat.

Verschillende Meerdijkers worden al enige tijd geplaagd door onverklaarbare gebeurtenissen die overduidelijk overeenkomsten hebben met ‘Kwaad Bloed’, het luisterboek geschreven door Janine Elschot. Wie zit hierachter? Is er een verband tussen Ludo, Janine, Rik, Bing en Aysen en hoe ver gaan deze gebeurtenissen die hen tot wanhoop drijven? Een ding is duidelijk: voor sommige personages is het erop of eronder.

Onaangename verrassing

Rik komt in een ijzingwekkende situatie terecht als een onaangename verrassing plotseling opdoemt. Helaas blijft Zoë hierin niet ongespaard. Ook Ludo, Janine, Mark en Marieke raken betrokken bij een tragisch voorval. Zij leven al een tijd toe naar het afscheid van Marieke, maar dit krijgt een compleet andere wending als Marieke een heldendaad probeert te verrichten. Wie neemt Marieke mee in dit drama en hoe veel slachtoffers vallen er?

GTST-thrillermaand

Na de wintercliffweek keert de rust nog niet terug. Tijdens de GTST-thrillermaand in januari worden de inwoners van Meerdijk geconfronteerd met een ontvoering, bedreigingen en worden Rik, Zoë, Bing en Aysen in een levensgevaarlijke val gelokt. Ook Lucas komt er niet zonder kleerscheuren van af. Waar hij eerst Flo nog verdenkt van een slechte grap, ontdekt hij al gauw dat er weinig te lachen valt en ook hij in een ongure situatie is beland.

Succesvolle wintercliffweek

GTST startte vorig jaar met de succesvolle wintercliffweek. Een hele week lang komen hier, net als bij de jaarlijkse zomercliffhanger, heftige gebeurtenissen samen waarbij veel Meerdijkers betrokken zijn. In tegenstelling tot de zomercliffhanger wordt de wintercliffweek niet gevolgd door een seizoensbreak en hoeft de kijker hierna niet lang in spanning af te wachten.

Klik hier voor meer fotomateriaal.

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland.

De wintercliffweek van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ is vanaf maandag 7 januari om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en een week eerder bij Videoland.