Persberichten

Your favourite guilty pleasure has never been this guilty

Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels presenteren gloednieuwe Videoland-editie van ‘Temptation Island’

Persberichten

Liefhebbers van de ultieme guilty pleasure van Nederland komen ook aankomende zomer weer aan hun trekken bij Videoland. Naast de succesvolle reeks bij RTL 5, brengt Videoland vanaf donderdag 7 juni een eigen gloednieuwe versie van ‘Temptation Island’, gepresenteerd door niemand minder dan presentatrice en actrice Yolanthe Sneijder-Cabau en contentmaker en presentator Kaj Gorgels.

CEO RTL, Sven Sauvé, over Yolanthe: “Wij zijn heel blij dat een breed inzetbaar talent als Yolanthe RTL komt versterken. En niet alleen bij RTL 4 als nieuwe presentatrice van ‘De Jongens tegen de Meisjes en de innovatieve talentshow ‘The Talent Project’, maar ook online. In een wereld waarin het de consument niet meer uitmaakt waar hij of zij kijkt, zetten we onze talenten overal in. Daarom vind ik het geweldig dat een personality als Yolanthe Sneijder-Cabau een plek heeft bij RTL 4 én bij Videoland.”

Over Kaj zegt Sauvé: “Een bijkomend voordeel van de breedte van onze activiteiten, is dat we een nieuwe bron aan talentvolle makers aanboren. Kaj is zo’n talent, zowel voor als achter de schermen. Hij is eigenzinnig en veelzijdig en ik ben blij dat hij deze reeks van ‘Temptation’ samen met Yolanthe voor z’n rekening neemt.”

‘Temptation Island’ is de afgelopen maanden dé nationale guilty pleasure gebleken. Per aflevering kijken gemiddeld 710.000 mensen bij RTL 5. De herhaling op zender scoort nog eens gemiddeld 131.000 kijkers. Daarbij worden de afleveringen gemiddeld 1.000.000 keer online gestreamd. Sauvé: “Los van de mooie aantallen televisiekijkers is het online bereik van dit programma enorm. Bij Videoland kunnen mensen 'Temptation' op alle denkbare schermen bekijken en op de momenten die hen uitkomen. Dat doen ze massaal en daarom geloven wij dat de kijker toe is aan de volgende stap, een exclusief spraakmakend seizoen van ‘Temptation Island'. Bij Videoland zijn we er klaar voor om ze te ontvangen.” In deze gloednieuwe en exclusieve ‘Temptation Island’ reizen vier Nederlandse koppels af naar een paradijselijk oord en wagen zich daar aan de ultieme relatietest. Gescheiden van elkaar brengen zij veertien dagen door tussen verleidelijke vrijgezellen en blijven op de hoogte van de verrichtingen hun partners middels de bekende kampvuren. Zullen zij de relatietest overleven of vallen ze ten prooi aan de charmes van de verleiders?

‘Temptation Island’ wordt geproduceerd door Zodiak Nederland BV.

‘Temptation Island’, vanaf donderdag 7 juni alleen bij Videoland.