Persberichten

Vrijdag 11 november, Bruna Gouda

YouTube-ster Onnedi lanceert boek voor fans

Persberichten

De razend populaire videoster ‘Onnedi’ (Dionne Slagter) brengt het boek ‘Leuk of Meuk?’ uit voor haar trouwe ‘Onne-familie’. In dit boek geeft ze, net als in haar weekvlog, een kijkje in haar hoofd en persoonlijke leven.

Zo vertelt ze onder andere hoe haar YouTube-carrière ooit begon en hoe het item “Leuk of Meuk” haar kanaal populair maakte. Maar ze verklapt ook dat zingen haar grootste passie is en dat ze als kind veel meedeed aan talentenjachten, waaronder het Junior Songfestival. Er is een liedje in te vinden, dat haar hondje Dolly zou hebben geschreven - mits hij dat zou kunnen. Ze vertelt over de fijne vriendschap met haar beste vriendinnen Jill en Serena, maar is ook erg openhartig over de eetstoornis die ze inmiddels heeft overwonnen - waardoor ze haar opleiding moest stoppen. Als extraatje zitten er gratis custom made Onnedi-tattoos bij. Het boek kost € 14,99 en is vanaf vrijdag 11 november verkrijgbaar bij Bruna of in de webshop van Onnedi. Speciaal op deze dag is er van 16.00 tot 18.00 uur een signeersessie met Onnedi bij Bruna Gouda, Nieuwe-Marktpassage 28. Fans kunnen zich aanmelden via www.fcklap.nl/leukofmeuk, zodat zij hun boek persoonlijk door Onnedi kunnen laten signeren.

Onnedi: “Eerst een merchandiselijn en nu ook al een boek! Ik ben echt super trots dat ik dit mag doen! In dit boek zijn mijn leuke, maar ook meuke kanten te lezen. Ik hoop dat mijn Onne-familie het leuk vindt.”

Videoster Onnedi (Dionne Slagter) is 26 jaar en post drie keer per week nieuwe video's op haar populaire YouTube-kanaal. Inmiddels bedient zij hier ruim 438.000 abonnees en dit groeit per dag! Elke dinsdag en vrijdag om 16:00 uur staat er een nieuwe video van haar klaar, met op vrijdag de spraakmakende serie "Leuk of Meuk". De Onne-familie - zoals Onnedi haar fans noemt - bestaat uit jongeren van 8 tot en met 16 jaar. Haar populariteit onder deze doelgroep is enorm en wekelijks ontvangt ze een volle mand met fanmail. Ook op Instagram is Dionne erg populair, waar ze 261.000 volgers heeft.

Meer informatie: YouTube: https://www.youtube.com/user/Dionnetje1990 Instagram: https://www.instagram.com/onnedi Webshop: http://www.onneshop.nl