RTL
program logo
F5A45B7B-ED58-4E98-9AFE-165DB89C9EE0Created with sketchtool.CB46827C-56BC-46BD-8912-57798E5BD3C3Created with sketchtool.

Zangcompetitie waarin bekende Nederlanders zingend de strijd met elkaar aan gaan in de meest bijzondere kostuums. Twee panels, bestaande uit Gerard Joling en Buddy Vedder en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver, proberen de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen. Het publiek stemt iedere week op haar favoriet en bepaalt daarmee dus wie ze graag terug wil zien. Degene met de minste stemmen zal zijn of haar identiteit moeten onthullen en de show moeten verlaten.

Elke vrijdag20:00 uur

The Masked Singer

Meer over The Masked Singer

Exclusieve hint

Bij Albert Heijn zijn er vanaf nu tien speciale ‘The Masked Singer’ verspakketten verkrijgbaar. Deze verspakketten zijn thematisch verpakt en bevatten naast een heerlijk vers vrijdagavond diner, een exclusieve hint. Want uiteindelijk gaat het bij The Masked Singer natuurlijk maar om een ding: wie zitten er achter de maskers?

Lees meer over deze verspakketten

Lees meer over deze verspakketten

Presentatie

Ruben Nicolai

Ruben Nicolai

Jury

Blijf op de hoogte van de nieuwste RTL programma's

Ontvang wekelijks updates over nieuwe programma's, exclusieve acties en persoonlijke tips in je mailbox

Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie over hoe wij je gegevens verwerken. Je kunt je op elk moment onderaan de email uitschrijven.

RTL© 2022 - RTL.nl. All rights reserved.
Handige links