RTL
program logo
F5A45B7B-ED58-4E98-9AFE-165DB89C9EE0Created with sketchtool.

Honderd quizfanaten, een gigantische LED-vloer verdeeld in honderd gelijke vlakken met elk een eigen kenniscategorie en een prijs van maar liefst 100.000 euro: dat is The Floor! In deze gloednieuwe spelshow nemen honderd kandidaten het onder begeleiding van presentator Edson da Graça tegen elkaar op in quiz-duels. Elke deelnemer staat op zijn eigen vlak. Het doel van The Floor? De hele vloer veroveren! Wie weet het meest over elke categorie? Wie weet als enige over te blijven, verovert de hele vloer en loopt weg met een ton?

Iedere zondag20.00

Verover jij de vloer?

Honderd quizfanaten met elk een eigen kenniscategorie en een hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro: dat is 'The Floor'. In deze spelshow nemen honderd kandidaten het tegen elkaar op in quizduels. Heb jij een brede algemene kennis en denk jij je medekandidaten te kunnen wegspelen onder tijdsdruk? Geef je dan nu op voor het nieuwe seizoen van 'The Floor'!

Meld je aan!

Meld je aan!

Presentatie

Edson da Graça

Edson da Graça

Blijf op de hoogte van de nieuwste RTL programma's

Ontvang wekelijks updates over nieuwe programma's, exclusieve acties en persoonlijke tips in je mailbox

Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie over hoe wij je gegevens verwerken. Je kunt je op elk moment onderaan de email uitschrijven.

RTL© 2023 - RTL.nl. All rights reserved.
Handige links