homepage

Terugkijken op BN'ers in het Park

Zeven weken BN’ers in het park is ten einde. De camera’s zitten weer in de tassen en de medewerkers zijn alweer met nieuwe programma’s bezig. Ook ik ben inmiddels bezig met nieuwe dingen.

Maar ik kijk, vanuit mijn stoel in de zon, terug op een leuke twee maanden van BN’ers in het Park. Wat hebben we gelachen met de tientallen bekende Nederlanders die meegedaan hebben met de verschillende candids. Zoals ik je al eerder vertelde is het maken van een candid anders dan het maken van een gewoon televisieprogramma.

Op locatie moet je altijd om je heen blijven kijken. Hoe kom ik ongezien van de auto in een chalet? Ik leek soms wel een detective! Mensen moeten wel gedacht hebben! Ook voor de BN’ers was dit een hele opgave. Zij mochten natuurlijk helemaal niet gezien worden en moesten soms bijna in de chalets parkeren, zodat ze direct vanuit de auto veilig in het chalet konden plaatsnemen voor de grime!


Doordat de meeste BN’ers nog nooit eerder een candid hadden gedaan, waren ze vaak op van de zenuwen. Zullen de mensen me niet herkennen? Wat nou als ik niet weet wat ik moet zeggen? ‘Natuurlijk hebben we een vakkundig team en de regisseur zit met een zendertje in je oor. Dat komt dus helemaal goed!’, stelde ik ze vaak gerust! Ze hebben wat peentjes gezweet kan ik je vertellen!

Gelukkig is het in alle gevallen goed gegaan en werden de parkgasten na een dag van grappen verrast met een leuk optreden! Al met al hebben we 14 leuke draaidagen gehad en op de laatste dag konden we het glas dan ook met z’n allen heffen op een geslaagde serie!

Wil je de afleveringen nog een terugkijken, dan zijn deze allemaal te zien op RTLgemist.nl

Groeten, Robert

Zoek hier uw recreatiewoning

Herhaling

Elke donderdagavond om 22.30 op RTL4.
  • Aflevering 1 met Bert, Bas en Glennis
  • Aflevering 2 met Koert-Jan, Gigi en Thomas
  • Aflevering 3 met Wolter, Froukje en Kim
  • Aflevering 4 met Bert, Geert en Jim
  • Aflevering 5 met Marc, Lone en Sita
  • Aflevering 6 met Stacey, Ferri en Wilbert
  • Aflevering 7 met Rudolph, Kathleen en ikzelf
  • Partners