Focus op
<< Home | Uitzendtijden | Afleveringen | Deelnemen | Contact >> 
Focus op...
Op 13 september wordt de eerste aflevering van de nieuwe serie Focus op... uitgezonden. In deze serie besteedt RTLZ aandacht aan de economische kracht van gemeenten.In het programma komen thema’s als groeikeuzes, toekomstdoelstellingen, infrastructuur en positionering van gemeenten voor het voetlicht. Wat maakt een gemeente voor bedrijfsvestiging, wonen of inkomend toerisme interessant en hoe anticipeert de gemeente op de behoefte en verlangens van het bedrijfsleven en de inwoners?
Uitzendtijden..
De televisie-serie Focus op... wordt vanaf maandag 13 september uitgezonden.
Afleveringen..
De eerste serie van Focus op… behandelt in een vijftal afleveringen uiteenlopende economische trekkrachten. Gemeenten zoals Apeldoorn, Zoeterwoude en Horst aan de Maas ontlenen met name aan het groen, de ruimte en de rust de economische spin off, terwijl gebieden als de IJmond en Eemsdelta intensieve bedrijvigheid huisvesten.
Deelnemen aan Focus op...?..
Wil uw gemeente centraal staan, veel mensen bereiken, doelgroepen binden en de stadsbekendheid vergroten? FOCUS OP... biedt daartoe de mogelijkheid. Dit televisieprogramma kan in hoge mate bijdragen aan uw marketingdoelstellingen.
Contact..
Voor meer informatie of deelname aan Focus op… kunt u contact opnemen met SMLXL - Marieke de Wolf: 010 – 750 3322, of 06 – 51545419