Hou je mond!
Het eiland in de verte
Mystic River
Gezien in de laatste aflevering:
Sophie Kinsella: hardop lachen om de moderne vrouw
Shopaholic vertelt het verhaal van Rebecca die een beetje teveel geniet van haar creditcard, waardoor ze zichzelf in de nesten werkt; ze probeert zich daaruit te redden met allerlei gedraai en gelieg. Komische verwikkelingen zijn het gevolg, waar je als lezer hardop om moet lachen.
De boekenkast van Hein de Kort
Pardon lul, U staat op mijn hondje, Liggend naakt met staande schemerlamp, Eikels, Apestoned, Jean-Pierre en Dirk en Desirée : deze stripalbums zul je wel kunnen vinden in de boekenkast van Hein de Kort , aangezien hij ze zelf gemaakt heeft! Maar wat heeft een striptekenaar nog meer in huis? Joris gaat op onderzoek uit.
Boudewijn de Groot: verlangen en onbereikbaarheid
Boudewijn de Groot is Nederlands bekendste troubadour. In de jaren zestig en zeventig scoorde hij een groot aantal - door Lennaert Nijgh geschreven - hits, zoals 'Welterusten Meneer de President'. Nu is hij terug, met het album Het eiland in de verte .
Snel en lekker koken
Joris heeft zich in de nesten gewerkt: hij heeft iets goed te maken met een aantal zware jongens die hem achterna zitten…Gelukkig is Rudolph van Veen, de kok van Life and Cooking , in de buurt! Hij laat Joris zien hoe je snel een heerlijke maaltijd kunt bereiden.
Gasten of items uit vorige uitzendingen terugvinden en filmpjes bekijken?

Wil je iets NALEZEN over schrijvers, boekenkasten, hobbyboeken of muziek, kijk dan in het Kaft ARCHIEF!

Als je nog eens op je gemak de FILMPJES van een aantal reportages van Joris wilt bekijken, klik dan HIER.