Maak kans kaarten voor de nieuwe Ernst en Bobbie show!

Wil jij kans maken op twee kaarten voor de nieuwe Ernst en Bobbie show met een Meet en Greet? Kijk dan snel op onze prijsvraagpagina hoe je mee kunt doen met de winactie!

Maak je eigen moestuintje!

Wil jij net als Fien & Teun een moestuintje bijhouden? Het leukste boertje en boerinnetje hebben nu een eigen lijn met tuingereedschap.

Met schepjes, harkjes en bezempjes kunnen kinderen lekker buiten aan de slag! Ook zaadjes, emmertjes, gietertjes en handschoentjes zijn in het nieuwe tuinassortiment opgenomen. Met het boekje 'Fien & Teun: een eigen moestuin' als inspiratie maken kinderen op een verantwoorde, speelse manier kennis met tuinieren.

Deze leuke Fien & Teun-artikelen zijn nu te koop bij het tuincentrum bij jou in de buurt! Meer over Fien & Teun!

Telekids Musical Kamp

Hou je van marshmallows in het vuur, kussengevechten en musical? Ga dan in de Meivakantie mee op Telekids Musical Kamp. Had je al plannen voor de Meivakantie? Kom dan in Zomer- of Herfstvakantie!

Telekids Musicalschool en Simbo Jeugdvakanties organiseren samen het Telekids Musical Kamp in Bergen aan Zee en Bergeijk. Hier ga je zingen, dansen, acteren en natuurlijk vakantie vieren! Aan het eind van het kamp geef je een musical-presentatie voor je familie.

Voor iedereen van 6 tot 13 jaar. Kom je ook? Ga snel naar www.telekidsmusicalkamp.nl

Telekids app

Ben jij ook zoín fan van Brandweerman Sam, K3, Chuggington, Hello Kitty and Friends, Super 4, Tashi, Mr. Bean, My Little Pony, Juf Roos, Fien & Teun, Lego City, Lego Friends, Ernst & Bobbie en alle andere toffe Telekids-series?

Wist je dat je ze allemaal gratis en in een veilige omgeving kunt terugkijken in de Telekids app?

Papaís en mamaís: download hem gratis in de Appstore, beschikbaar voor iOS en Android.

Brandweerman Sam in het theater!

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Benieuwd naar deze vrolijke voorstelling voor jong en oud? Kijk op onze Brandweerman Sam pagina. Of ga voor meer informatie over speeldagen, theaters en tickets naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Telekids Discoshow!

Telekids komt naar je toe met de Telekids Discoshow! Zing en dans mee op de coolste muziek en maak kans op te gekke Telekids prijzen!

Zondag 23 juli is de Telekids Discoshow aanwezig bij de Evenementenhal Hardenberg van 13.30 uur tot 16.30 uur, ook hier is er een optreden van K3. In de Feesttent Joure kunnen de kids op 29 juli genieten van de Discoshow van 12.30 uur tot 15.30 uur.

Veel plezier!

Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Droomt jouw kind ervan om op een podium te staan? Schrijf hem of haar dan in bij de Telekids Musicalschool of de RTL Talent Academy!

Naast leren dansen, zingen en toneelspelen, werken leerlingen op een leuke en uitdagende manier aan hun persoonlijkheid en leren zij zelfverzekerd in het leven te staan.

De musicalscholen bieden lessen voor alle leeftijden, talenten en ambities. Wil je meer weten over de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy? Ga dan naar de website