Melissa wint Benelux' Next Top Model

Tijdens een spetterende live-show was het model Melissa die de titel Benelux' Next Top Model in de wacht sleepte. Renee liep de titel net mis en werd tweede.

In eerdere eliminatierondes vielen de Vlaamse Marjolein en de 16-jarige Alix al af. De jury koos bij de laatste ronde unaniem voor Melissa en niet voor Renee.

Voor Melissa kwam de winst als complete verrassing: 'ik dacht dat Rene ging winnen'. 'En nu ga ik eerst eens feest vieren' , aldus een dolblije Melissa.Finale interviews

Melissa's reactie op de winst...BNTM visagiste geeft tips


Inmiddels is Marie Sophie een bekend gezicht in Benelux Next Top Model. Het gezicht van Max Factor geeft goede makeuptips. Bekijk hier de tip uit aflevering 7.

De mooiste foto's


Bekijk nog eens alle extreme foto's van alle fotoshoots uit Benelux' Next Top Model.

Bekijk de finale terug!


Het was een spetterende finale maandag! Janice Dickinson schoof laan als jurylid! En de meiden kregen tips en tricks van niemand minder dan Nigel Barker. Verder zag je optredens van René Froger en van de dansers van So You Think You Can Dance. Bekijk de uitzending hier terug.

Alles over BNTM 2009

 • De modellen
 • Alle fotoshoots
 • Modellen interviews
 • Alle Afleveringen
 • C&A Benelux’ Next Top Model collectie: de waistcoat

  Niet weg te denken op de catwalk, een waistcoat van nep bont. Dankzij C&A hangt deze waistcoast dit seizoen ook bij jou in de kast! Als je durft, maak je de stoere bohémien look compleet met een lange rok, simpel t-shirt en stoere laarzen en om het af te stylen, wees dan niet zuinig met armbanden en kettingen.

  Durf het aan en ‘Be Bold’...
  [Extra tip] PS. gaat de lange rok je nog iets te ver, de bootcut of te wel wijde pijp maakt een comeback. Zo blijf je in de 60’s style!