DE FROGERS GEMIST?Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door

Delta Lloyd is zich bewust van haar maatschappelijke rol en en verdiept zich in het leven van mensen. Met de oprichting van Delta Lloyd Groep Foundation maakt Delta Lloyd zich sterk voor het stimuleren van financiŽle zelfredzaamheid in Nederland. De projecten en initiatieven die de Foundation steunt, draaien om het overbrengen van kennis en het creŽren van kansen. Medewerkers van Delta Lloyd zetten zich ook actief als vrijwilliger in voor dit thema.

DE FROGERS: EFFE GEEN CENT TE MAKKEN

De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken wordt herhaald.

Renť, Natasja en hun twee zonen proberen rond te komen van een bijstandsuitkering. Hiervoor gaan ze tijdelijk in een huurhuis wonen in Hilversum.

Je kunt de familie Froger elke zondag volgen bij RTL 4.


DE VOEDSELBANK

Wil je ook iets betekenen voor De Voedselbank? Stort je bedrag op rekeningnummer 10 71 50 824 t.n.v. Stichting Voedselbanken Nederland te ARNHEM.

Renť Froger: "Het is eigenlijk triest dat er in zo'n welvaartsland als Nederland mensen van de Voedselbank moeten leven. Helaas is 't zo...


BLIJF DE VOEDSELBANK STEUNEN!

De afsluiting van De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken is, op de gezamenlijke actie voor AziŽ van Nederland 2, SBS6 en RTL 4 in 2005 na, de meest succesvolle benefietuitzending van de afgelopen jaren geworden.

Maar de Voedselbank kan u steun blijven gebruiken! Zoals ook Rene en Natasja aangeven in het filmpje hiernaast...


DE FROGERS OP DVD

De Frogers: Effe Geen Cent Te Maken is uit op dvd!


Wil je de hele serie in je bezit hebben? Bestel de dvd-box hier.