De finalisten van Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf

Aflevering 10: De ontknoping


In de finale van ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’ komen de drie finalisten Roos, Bibi en Priscilla aan in de prachtige hoofdstad van Nepal: Kathmandu. De drie echte meisjes strijden tegen elkaar in de langste stilettorace ooit. Althans, dat denken ze, want niets is wat het lijkt, dat blijft.

Ad heeft ook deze aflevering weer een duivels dilemma voor de dames. Voordat hij het startsein geeft voor de race vertelt hij het drietal dat één van hen de strijd kan staken in ruil voor 5000 euro. De meiden weten op dat moment nog niet dat als geen van hen op dit voorstel ingaat, het verliezende team Shiva iemand aanwijst die zonder geld naar huis vertrekt.

Nieuwsgierig? Check hierboven het fragment!
"De winnaar van Echte Meisjes is..."

Het wordt een spannende eindstrijd met een verrassende ontknoping waarin de winnares over meer kwaliteiten moet beschikken dan alleen kracht en doorzettingsvermogen. Wie van hen heeft de afgelopen weken de meeste groei doorgemaakt in de zoektocht naar zichzelf? De winnende dame gaat naar huis met een geldbedrag van 27.500 euro.

Klik gauw door naar het profiel van de winnaar.


Kijk nu de hele finale aflevering terug op RTL XL


Bekijk de fragmenten uit de finale

Bekijk de video's van de meisjes op hun reis door Nepal

Echte MeisjesAflevering 10Aflevering 7Aflevering 9Aflevering 8Aflevering 6Aflevering 5Aflevering 4Aflevering 3Aflevering 1Aflevering 2

Wie is er volgens jou het meeste Zen?Elke week is er een poll op onze social media geweest waarin jij kon aangeven wie er volgens jou het meeste zen was of zichzelf totaal nog niet gevonden had.

Innerlijke rust, chaos, confrontatie of geld?

Vanaf donderdag 15 maart verruilen tien babes hun luxe leven voor een avontuurlijke reis door Nepal vol ontberingen. De tien 'Echte Meisjes' die de tocht aandurven zijn Britt Dekker, Jenna, Britt, Roos, Bibi, Renée, Tessa, Daniëlla, Priscilla en Maria.

In ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’ maken zij, onder leiding van Ad Visser, kennis met de wereld van mystiek en spiritualiteit. Een confronterende road movie waarin de emoties hoog oplopen maar hilariteit de boventoon voert. Ad Visser probeert de dames in het gareel te houden en hen de weg naar innerlijke rust te wijzen. Maar daar staat lang niet iedereen voor open.

Iedere aflevering moeten de twee teams knokken voor luxe en comfort. Het team dat deze luxe opdracht verliest moet, overnachten in niet al te frisse omstandigheden, terwijl de winnaars er een stuk beter bij liggen. Niet onbelangrijk, want daarmee wordt ook bepaald welk team uitgerust aan de wekelijkse geldproef begint, waarin telkens 5000 euro te verdienen valt.

Wil je weten wie er mee doen en altijd de laatste video's zien van de meisjes? Check dan de Echte Meisjes pagina. Zelf hebben ze ook allemaal foto's gemaakt van hun reis, kijk hiervoor eens op de fotopagina!

Aanbevolen

Meer RTL 5