Herken de Homo

Weet Nathalie ze eruit te pikken?

Herken de Homo is een combinatie van een datingshow en een spelprogramma. De mooie en vrijgezelle Nathalie denkt te kunnen kiezen uit veertien prachtige mannen.

Hetero of homo?
Maar de keus is minder groot dan ze dacht: sommige mannen zijn hetero, maar anderen zijn homo! Weet zij de juiste mannen weg te sturen? De mannen zetten alles op alles om Nathalie op het verkeerde been te zetten.

Prijs
Blijft ze over met een hetero, dan mag ze met hem €100.000 delen. Blijft ze over met een homo-man, dan gaat die met de pot naar huis!

De mannen

Ze marcheren stoer door de straten van Mexico. Ze rijden paard alsof ze altijd al cowboy zijn geweest en lijken nergens bang voor. Maar schijn bedriegt. Want een deel van de mannen probeert te verhullen dat ze eigenlijk homo zijn.

Profielen
Denk jij ze aan te kunnen wijzen? Misschien heb je wat hulp nodig. Lees de profielen van onze veertien macho's. Misschien vind je daarin wel aanwijzingen over hun echte geaardheid!

Nathalie

De mooie Nathalie moet er achter zien te komen welke man haar echt wil, en wie haar voor de gek zit te houden.

Fiona Hering

Boulevard-deskundige Fiona Hering moet Herken de Homo in goede banen zien te leiden. Maar dat is haar wel toevertrouwd.

Hoe Gay ben jij?

Wat de heren in het programma betreft zijn er veel vraagtekens. Maar hoe zit het met jou? Doe onze test en kijk hoe Gay jij eigenlijk bent!