Share Your Planet

1 / 9 seizoensoverzicht

Aflevering 10:
Zuid Afrika: swingend en ruig

Aflevering 9:
Ecuador: Ongevenaard!

Aflevering 8:
Onder Chinezen

Aflevering 7:
Argentini is het einde

Aflevering 6:
Het groene goud van Costa Rica

Aflevering 5:
Zon, zee en safari in Tanzania

Aflevering 4:
Oorlog en schoonheid in Vietnam

Aflevering 3:
De ruige magie van Marokko

Aflevering 2:
De schone en wrede combinatie van Thailand en Cambodja

Aflevering 1:
Magnificent Seven van Mexico

Ook in het achtste seizoen konden jullie weer avontuurlijke inspiratie opdoen en genieten van ultieme reistips. Voor deze afleveringen baseerden we ons op jullie eigen reiservaringen en tips. Daarom had dit seizoen de naam: RTL Travel: Share Your Planet.

Must do's
Elke aflevering liet de presentator zeven must dos zien die je het chte gevoel van een stad, streek of land meegeven; van ultiem chic tot een mogelijk achtste wereldwonder, van een verborgen stukje strand tot aan ht hotel van wereldfaam.

Reistip
De totstandkoming van de must dos per land varieert. Zo kan het een reistip zijn afkomstig van de lokale bevolking of van een toevallige medepassagier die de presentator tegenkomt op Schiphol. Daarnaast hebben we uit de vele vakantie-ervaringen geput die jullie met ons gedeeld hebben.

Nieuwe gezichten
Naast de bekende Travel-reizigers Chris Zegers en Renate Verbaan gingen dit seizoen ook nieuwe gezichten als Tamara Brinkman, Dennis Weening en Seth Kamphuijs zich in het avontuur onderdompelen. Onder andere in Mexico, Thailand, Marokko, Vietnam, China, Zuid-Afrika en Costa Rica.