Heeft uw computer problemen met het terugkijken van uitzending gemist video's van RTL Gemist? Wellicht dat onze RTL Gemist FAQ een oplossing kan bieden.

Uitzending gemist bij RTL

Videosnacks

1. 

RTL Telekids

2. 

Bart (The Voice) over de komende Battles

Life 4 You

3. 

Geen fan meer!

Life4You

4. 

Koekoek!

Life4You

5. 

Lachen met bejaarden

Benidorm Bastards

RTL Gemist biedt elke dag een overzicht met programma’s en items die via internet of rechtstreeks via de televisie terug te kijken zijn. Het betreft hier video’s van uitzendingen waar RTL de online rechten voor heeft. Staat een programma er niet tussen, dan is terugkijken helaas (nog) niet mogelijk. Steeds meer programma’s komen beschikbaar via RTL Gemist.

Programma's tegen betaling
De meeste programma's zijn gratis te bekijken via RTL Gemist. Een aantal series en soaps kunnen wij alleen tegen betaling aanbieden. Helaas zijn deze vanuit het buitenland niet oproepbaar. Hier hebben wij geen rechten voor. Ook is het niet mogelijk deze uitzendingen via een Mac te bekijken. Op dat systeem wordt het zogenaamde 'drm' systeem voor betaalde content niet ondersteund.

Buitenlandse programma's
Van buitenlandse programma's en series hebben wij geen online rechten. Series als 24, Prison Break en CSI, of programma's als Het Roer Om zijn daarom helaas niet terug te kijken via RTL Gemist.

Player
Om de video’s te kunnen bekijken is Windows Media Player nodig. Deze is op computers met Windows vaak standaard geïnstalleerd. Is dit niet het geval, of is er een update nodig? Bezoek dan de volgende pagina: Windows Media Player 11

Kwaliteit
De filmpjes van RTL Gemist openen in een apart scherm. Het is daarbij mogelijk de snelheid van de video’s aan te passen. Hoe sneller uw internetverbinding, des te hoger is ook de kwaliteit waarin de video’s kunnen worden bekeken. De snelheid is in te stellen op de player. Loopt het geluid van de filmpjes niet synchroon? Zet de snelheid dan op 'laag'.

Contact
Mocht er iets niet in orde zijn of heb je vragen: Mail ons!
Dit adres is UITSLUITEND bestemd voor vragen over RTL Gemist. Het is helaas niet mogelijk persoonlijk op iedere mail te antwoorden. Bij melding van een probleem of het ontbreken van een aflevering van een programma, zullen wij proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Op andere vragen kunnen wij geen antwoord geven. Daarvoor kun je terecht bij publieksvoorlichting.Is het mogelijk om een dvd te krijgen van een programma dat jullie hebben uitgezonden?
Voor buitenlandse programma’s en muziekprogramma’s is dit niet mogelijk. Particulieren kunnen Nederlandse programma’s tot twee maanden na uitzending bestellen bij Reporterservice, 020–6815815 of e-mail: info@reportservice.nl. Dit bedrijf is niet gelieerd aan RTL Nederland en hanteert eigen tarieven voor het overzetten van programma's. Nederlandse programma's die langer dan twee maanden geleden op onze zenders zijn uitgezonden, zijn na te bestellen via 035-6718718. Vraag naar de afdeling Program Sales.
Sluit