Bijwonen opnames
<< Meest gestelde vragen | Bijwonen opnames | Kandidaten gezocht | Kijk Top 5 >> 
Wilt u wel eens weten hoe de opnames verlopen van Dayzers of van een ander programma? Dat komt mooi uit, want voor verschillende programma's zijn nog kaarten beschikbaar.

Hieronder staan programma's die u kunt bijwonen. Bij elk programma staat een telefoonnummer en/of e-mailadres dat u kunt gebruiken om de kaarten te reserveren. Daar waar bekend is staat ook de prijs van de kaartjes vermeld.

Vind u het leuk om een keer aanwezig te zijn in de studio tijdens een opname van Barend en van Dorp?  
Op de site www.barendenvandorp.nl kunt u zich opgeven voor een van de uitzendingen.
Zin in een avondje Pulse?  
Pulse is elke vrijdagavond te zien van 21.30 - 22.30 uur op RTL 4. De studio-opnamen vinden iedere woensdagavond vlak voor uitzending plaats.
Ben je 18 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een opname van het programma bij te wonen? Kijk dan op: www.topticketline.nl of reserveer een kaart via TopTicketLine: 0900-300.5000.
Win 't en in 't 
Voor de opnames van WIN 't & IN 't zoeken we publiek. Lijkt het jou leuk om een opname bij te wonen en de kandidaten bij te staan?
Meld je dan aan op 0297-351792 (10ctpm) of via het volgende formulier.
Nederland in Bedrijf 
De opnames vinden plaats in de conferentiezaal in het originele WTC gebouw. In de conferentiezaal zullen we onder het genot van een drankje verzamelen. Van daaruit gaan we om 20.30 uur met het gehele publiek naar de studio in de centrale hal in toren H/I. De opnames vinden plaats van 20.30 tot 22.00 uur. Ook tijdens de opnames worden drankjes geserveerd.
Als u bij de opnames aanwezig wilt zijn, bel dan naar, Wanda van Donkelaar, 06-10885522 of mail naar: wanda.van.doinkelaar@palazzina.nl