homepage

Specifieke spelvoorwaarden RTL Breedbeeld-actie

Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de specifiek hieronder genoemde promotionele spellen (hierna te noemen: de specifieke spelvoorwaarden). Daarnaast zijn ook de algemene voorwaarden promotionele kansspelen (zie www.rtl.nl en RTL Textpagina 335) van toepassing. Door deelname aan het spel gaat de deelnemer akkoord met de volgende specifieke spelvoorwaarden met betrekking tot het spel: RTL Breedbeeld-actie.

Speluitleg “RTL Breedbeeld-actie”:
Deelname is mogelijk vanaf 2 tot en met 14 juni 2007 (hierna: de “Actieperiode”). Het spel staat op de televisiezenders “RTL 4, 5 en 7” (hierna: de “Zenders”) in het teken van de promotie van RTL 7. De deelnemers maken dagelijks kans op een Sony Bravia LCD televisie ter waarde van 2.199 euro.

Door het sturen van een SMS met BREEDBEELD naar 3040 kun jij meedoen met de RTL Breedbeeld-actie.

Gedurende de Actieperiode, begint dagelijks om 06.30 uur een nieuwe ronde. De ronden sluiten dagelijks om 06.25 uur. Aan het einde van elke ronde vindt 1 trekking plaats, waarbij een breedbeeld televisie ter beschikking wordt gesteld.

Kosten:
Het tarief per deelname bedraagt euro 0,60.

Aanwijzing winnaar en uitreiking prijs:
Aan het einde van elke ronde wordt uit het aantal deelnemers aan het spel door de computer at random de prijswinnaar geselecteerd. De winnaars worden uiterlijk een week na sluiting van de Actieperiode bekendgemaakt. Alleen als jij de winnaar bent, bellen we je terug om je naam, adres en woonplaats te noteren. De datum van levering van de prijs, vindt plaats in overleg met de leverancier van de prijs. Door deelname verklaart elke deelnemer geen bezwaar te maken tegen het kosteloos ontvangen van SMS-berichten, die noodzakelijk zijn voor het verloop van de actie. Bijvoorbeeld bij technische storingen. De winnaars kunnen tot uiterlijk drie maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch. De prijzen zijn niet overdraagbaar.