Jamai wint Idols 2003!
De laatste show was uiterst spannend. Uiteindelijk wist Jamai de meeste stemmen in de wacht te slepen. Maar er gebeurde natuurlijk meer. Dat zie je hier!
VIII: Doek valt voor Hind
Met nog drie kandidaten te gaan start de één na laatste liveshow van Idols. Hind, Jamai en Jim zingen die avond zelf uitgekozen nummers die de finalisten naar eigen zeggen het beste liggen. De result wijst uit dat Hind de finale net niet haalt.
VII: Emotioneel afscheid Dewi
Met nog vier kandidaten in de race startte Liveshow VII. Een spetterende show met de liedjeskeuze van de kijker, maar aan alles komt een einde en dat werd deze keer een emotioneel gebeuren: Dewi was de afvaller en daar werd menig traan om gelaten.
VI: Love & Afscheid David
Een dag na Valentijnsdag vond de zesde liveshow van Idols plaats. Ook deze heugelijke dag was doordrenkt van liefde. Helaas moesten we die avond wel afscheid nemen van David. Hier vind je alles terug.
V: 80's & afscheid Marieke
Met Liveshow V ging Idols terug in de tijd, namelijk naar de jaren '80. Voorzien met homevideo's van soms zeer jeugdige finalistjes blikte iedereen terug naar alle leuke liedjes uit deze woelige periode. Hier kan je alles nog eens op je gemakje teruglezen.