Spetterende finale-filmpjes!
Wat was de finale spannend en wat deden de heren hun best om het onderste uit de kan te halen. Wil jij de spetterende optredens van Jamai en Jim nog eens op je gemak bekijken? Of alle andere filmpjes uit de laatste backstage? Dat kan HIER!
Filmpjes live VIII
De kandidaten hadden tijdens de 8e live hun eigen keuze voor ons in petto. Bekijk HIER hoe ze ons toezongen en wat er verder nog allemaal gebeurde, want met een backstage-uitzending op Yorin komt er veel aan je voorbij!
Liveshow VII: People's choice
Via deze site hebben jullie als kijker kunnen opgeven wat je de finalisten wilde horen zingen. Liveshow VII is hiervan het resultaat. Bekijk hier de ballads en de uptempo liedjes van de vier finalisten.
Live VI: Over de liefde!
De zesde liveshow stond in het teken van LOVE. De laatste vijf kandidaten zongen de meest zoetsappige, romantische liefdesliederen. Bekijk HIER de video's.
Liveshow V: Swingende 80's
De vijfde liveshow heeft een spetterende start met dansers en zingende presentatoren! Deze opening en alle optredens van de finalisten vind je hier terug.
Nederlandstalig in live IV!
De afgelopen liveshow stond in het teken van de Nederlandstalige muziek. Van Gordon tot Nasty: Hier kan je nog eens de Optredens uit Liveshow IV en de filmpjes uit de backstage op je gemak bekijken.