Home Boys Girls Nieuwsbrief Video Downloads SMS/Ringtones
Live versie van de single besteld?
Heb je per SMS de live versie van Plaything of Bigger than that besteld?
Klik dan hier om hem te downloaden!Leadermuziek
Bestel de leadermuziek van Popstars - The Rivals!

Ga naar de site van Men2B

Men2B heeft gewonnen!
Men2B is de grote winnaar van Popstars - The Rivals! Ze staan met stip op nummer 1! Maar met een 2e plaats blijft Raffish natuurlijk ook steengoed! Blijf Raffish en Men2B volgen!


NIEUWE SITE !!
Vanaf nu lees en zie je het laatste nieuws over de boys op Men2B.nl. Bekijk snel de agenda om te zien waar je idolen optreden!

Men2B!
De boyband is bekend! Steven, Ehsan, Anno, Mark en Nils zijn de vijf leden van Nederlands nieuwste boyband. En hun naam is Men2B!
sfeerartikelfotocollage
Niks missen?
Word lid van de Popstars - The Rivals nieuwsbrief en mis niks! Klik hier om je aan te melden.
Sfeerartikel Liveshow 7!
De Liveshow van vanavond is anders dan de voorgaande. Deze avond staat in het teken van Raffish en Men2B! Bekijk foto's of lees verder!
Liveshow 5!
Het was heel spannend en Jose heeft ons verlaten. Bekijk de foto's en lees alles over Liveshow 5! Hoe ging het? Wat zei de jury?
Liveshow 3!
Helaas moeten we afscheid nemen van Merijn en Roman. Hoe ging het met de jongens? Bekijk de foto's en lees alles over Liveshow 3!
Liveshow 1!
De jongens hebben hun eerste Liveshow achter de rug. Bobby en Leon zijn afgevallen. Bekijk foto's en lees alles: van repetities tot de show!
Fans!
De Popstars hebben al aardig wat trouwe fans! Ze maken fanboeken en komen ze opzoeken bij de studio! Ook zij mogen wel wat aandacht!
Winkelen!
Stylist Philip neemt de jongens mee uit winkelen. Nu ze Popsterren zijn moeten zij zich daar natuurlijk wel naar kleden.
Sint met gedichten!
De jongens en meiden krijgen hoogstaand bezoek! Sinterklaas is weer in het land en doet ook de Popstar huizen aan! En piet? Is dat niet...?
Ruud de Wild!
538 DJ Ruud de Wild interviewt de jongens. Ze denken dat ze live op de radio zijn, maar niets blijkt minder waar. Mediatraining!
Dansles boys!
Weer eens wat anders dan moderne dans; de boys gaan stijldansen!
Brian Mc Fadden!
De boys hebben een verrassend interview met Brian McFadden; ex-bandlid van Westlife. Lees het artikel en bekijk foto's!
Zangles Boys!
De jongens kregen een zangles "akoestiek". Hiervoor nam zangcoach Roger ze mee naar de Panama en de Arena! Lees en bekijk hier alles!
Persconferentie Boys!
Het leven als popster is nu echt begonnen! Lees en bekijk hier hoe de eerste persconferentie van de jongens ging!
Ben jij FAN?
Wil jij ook aan iedereen laten weten dat je fan bent van Popstars - The Rivals, of van een van de Boys of Girls? Ga dan naar
de fanclub pagina bij clubs.nl en meld je aan!