Volg Saturday Night Fever en Joey

Volg Saturday Night Fever en Joeyhttp://data.rtl.nl/components/shows/sundaynightfever/home/joey_720x404.jpg

Joey Ferre is de winnaar van Sunday Night Fever. Vanaf februari 2012 is hij te zien als Tony Manero in de musical Saturday Night Fever. Met een Nationale Tour doet de productie de 14 grootste theaters van Nederland aan.

Blijf op de hoogte

Wil jij weten hoe het Joey vergaat tijdens de repetities? Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Saturday Night Fever? Meld je dan aan bij de Social Media van de musical!

Voor meer informatie over de musical: klik hier.

And the winner is...

De nieuwe hoofdrolspeler van Saturday Night Fever van Joop van den Ende Theaterproducties is bekend. Het publiek heeft beslist: de winnaar is Joey! Hij zal zich direct deze week bij de rest van de cast in de repetities storten. Samen met o.a. hoofdrolspeelster Noortje Herlaar (Stephanie Mangano) en Laurie Reijs (Annette) zal hij op 17 februari de première van Saturday Night Fever spelen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Reactie Joey

'Ik wilde altijd iets doen waar ik gelukkig van word en waar ik mijn hart en ziel in kan leggen. Er zijn veel dromen nog niet uitgekomen. Maar een van die dromen is de hoofdrol spelen in een grote musical zoals Grease of Saturday Night Fever, en die droom is nu werkelijkheid geworden'.

Reactie Alessandro

Joey neemt het in het laatste deel van de finale op tegen Alessandro. Die had al zo'n gevoel dat hij het niet zou redden. Maar hij blijft positief en zegt: 'ik heb laten zien dat ik in ieder geval een beetje kan zingen en ik sta wel in de finale van zo'n grote show. Geef mij maar een rol als understudy of alternate, ik wil gewoon meedoen!'

Luister nu naar de winnaar:

Cover van ‘Staying Alive’ by Addy van der Zwan, bekend van de Klubbheads, featuring Joey

by MusicalsNL

Laatste video's

Latest headlines