The Ultimate Dance Battle

Wie van de choreografen weet de beste allround dancecrew neer te zetten? Anders dan bij So You Think You Can Dance draait het hier meer om de choreografen en hun onderlinge strijd. Alles wordt overzien door Dan Karaty, die natuurlijk ook bekendheid geniet als jurylid bij Holland's Got Talent.
choreograaf
teammember
teammember
teammember
teammember
teammember
choreomapmember1member2member3member4member5

Michel Froget

Belgie

38 jaar

Jazz

Michel Froget is een internationale danser, leraar en choreograaf. Op jonge leeftijd was Michel geïnspireerd door de muziek van Michael Jackson. Hij was jarenlang actief als Michael Jackson imitator.

Zijn liefde voor muziek en dans bracht hem in de wereld van musical, cabaret, tv en dans. Michel is opgeleid in klassiek en jazz door Isabelle Becquet (België) en verbreedde hierna zijn horizon door hiphop en jazz workshops te volgen in onder andere de Verenigde Staten.

Michel was werkzaam als choreograaf achter de schermen van het tv-programma ‘Move Like Michael Jackson’ en de show in 2009 ‘This Is Now’, een Benelux eerbetoon aan Michael Jackson. Hij heeft in binnen- en buitenland met vele artiesten gewerkt, waaronder 2 Unlimited, Belle Perez, Technotronic, Enrique Iglesias en Nathalie Cardone.

Michel is een actief lid van het dansgezelschap ‘The Groovies’. Daarnaast is hij artistiek leider van ‘Move’ en 'Danceacademy Tour' en co organisator van ‘Dirty Ballet’.

Foto's

Reacties