The Ultimate Dance Battle

Wie van de choreografen weet de beste allround dancecrew neer te zetten? Anders dan bij So You Think You Can Dance draait het hier meer om de choreografen en hun onderlinge strijd. Alles wordt overzien door Dan Karaty, die natuurlijk ook bekendheid geniet als jurylid bij Holland's Got Talent.
choreograaf
teammember
teammember
teammember
teammember
teammember
choreomapmember1member2member3member4member5

Min Hee Bervoets

Belgie

26 jaar

Modern

Onze jongste choreografe Min Hee Bervoets volgde modern aan de Kunsthumaniora en ging naar het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen, waar ze de lerarenopleiding voltooide. Haar allereerste choreografie was voor de KBC-wedstrijd voor jonge choreografen, met de titel ‘The Power of Imagination'. Min Hee won deze wedstrijd en is vanaf dat moment blijven choreograferen.

Van 2005 tot en met 2008 nam Min Hee deel als danseres en choreograaf aan het jaarlijkse Fontys dansfestival te Nederland. Sinds 2009 werkt Min Hee daarnaast als leerkracht hedendaagse dans aan ‘De Kunsthumaniora’ te Wilrijk.

In 2010 startte Min Hee met CoCu, haar eigen danscompany, waardoor ze in de toekomst haar passie voor het maken en brengen van eigen stukken ten volle tot zijn recht kan laten komen. Datzelfde jaar werd ze ook benoemd tot ‘Ambassador of Contemporary Dance’ in België.

Foto's

Reacties