The Ultimate Dance Battle

Wie van de choreografen weet de beste allround dancecrew neer te zetten? Anders dan bij So You Think You Can Dance draait het hier meer om de choreografen en hun onderlinge strijd. Alles wordt overzien door Dan Karaty, die natuurlijk ook bekendheid geniet als jurylid bij Holland's Got Talent.
choreograaf
teammember
teammember
teammember
teammember
teammember
choreomapmember1member2member3member4member5

Vincent Vianen

Nederland

27 jaar

Hiphop

Vincent Vianen heeft in binnen- en buitenland ervaring als uitvoerende danser en choreograaf van veel artiesten.

Op jonge leeftijd begon Vincent met danslessen volgen en kwam hij al snel terecht in verschillende dansgroepen. Zijn danscarričre raakte in een stroomversnelling toen hij in 2003 het Amsterdams dansfestival won samen met Trisha. Vincent professionele danscarričre startte toen hij voor Gio, JK, en Idols mocht dansen en choreograferen. Vanaf dat moment werd Vincent ook voor internationale dansshows geboekt door heel Europa.

Begin 2010 startte Vincent zijn carričre als danser in de Verenigde Staten, waar hij werd aangenomen als uitvoerende danser voor de concerten van Jermaine Jackson. En alsof dat al niet genoeg was, mocht Vincent met zijn grootste idool Usher optreden in New York en tijdens de MTV VMA Awards. Ook is hij te zien in de videoclip van Cee-lo Green. Vincent is in Nederland en België bekend als hiphop choreograaf in het succesvolle tv-programma ‘So You Think You Can Dance’.

Foto's

Reacties