Cast

LindaLiesSusanTjitskeAnnet

Linda de Mol als Cheryl

Linda de Mol speelt in Gooische Vrouwen de rol van Cheryl; een uit Amsterdam afkomstige nieuwkomer in het Gooi. Ze is de vrouw van Martin Morero, een succesvolle, charmante maar egocentrische zanger uit een Amsterdamse volkswijk.

Afkomst
Cheryl wordt niet direct geaccepteerd in het Gooi en haar volkse afkomst maakt haar zeer verschillend van de ‘andere’ Gooische vrouwen. Haar spontaniteit en slimheid houden haar staande en maken haar uiteindelijke tot een waardevolle vriendin. Cheryl zet, gestimuleerd door haar nieuwe vriendinnen, haar carrière in het Gooi op poten.Linda de Mol
Geboren: 8 juli 1964
Beroep: Presentatrice/Actrice
Bekend van: Alice in Glamourland, Spangen, Miljoenenjacht

Linda de Mol begint in 1985 bij Sky Channel als presentatrice. Twee jaar later tekent ze haar eerste contract bij de TROS. Ze presenteert het kinderprogramma ‘Billy Hot Dog’, krijgt haar eigen talkshow ‘Linda’ en wordt quizmaster in verschillende spelshows. Van 1990 tot de zomer van 2000 is ze te zien in ‘De Leukste Thuis’, het homevideoprogramma van de TROS. Daar presenteert ze van 1992 tot 1995 ook het zeer succesvolle ‘Love Letters’.

Actrice
Op 15 januari 1999 begint in Nederland een geheel nieuwe fase in Linda’s carrière. Zij presenteert zich naast Monique van de Ven en anderen als actrice in een serieuze dramaproductie voor de TROS: ‘Spangen’. Veelzijdig als ze is, speelt Linda in 2004 de hoofdrol in de film ‘Ellis in Glamourland’ en lanceert ze haar eigen succesvolle tijdschrift 'Linda'.

RTL
Sinds een aantal jaren maakt Linda programma's voor RTL 4. Naast het alom bekende Miljoenenjacht en natuurlijk Gooische Vrouwen, is zij de vrouw die captains Jeroen van Koningsbrugge en Peter Heerschop in het gareel moet zien te houden in de populaire kwis Ik Hou Van Holland.

Wie is Linda de Mol?

Bij 'Van Der Vorst Ziet Sterren' heeft Peter van der Vorst een openhartig interview met de koningin van de Nederlandse televisie; Linda de Mol.

Bijna alles wat Linda aanraakt verandert letterlijk in goud. Naast haar televisie succes bespreekt Peter het privé leven van Linda. Ook spreekt hij haar vriend, broer, kinderen en haar beste vriendin. Daarnaast neemt Peter ons mee tijdens een backstage bezoek bij de première van de Gooische Vrouwen Film.

Om het volledige interview te bekijken klik hier