Gooische Vrouwen Film op RTL XL


In Gooische Vrouwen zijn Cheryl, Claire, Roelien en Anouk hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Cheryls man, Martin, gaat weer vreemd. Claires dochter vertrekt met haar kleinzoon naar Burkina Faso. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en Vlinder vindt haar moeder een slet. De dames pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.

Koop hier Gooische Vrouwen De Film:
Gooische Vrouwen De Film op DVD
Gooische Vrouwen De Film op Blu-ray

Meer weten over de film? www.gooischevrouwendefilm.nl

Kijk Gooische Vrouwen bij RTL XL

Gooische Vrouwen op RTL XL


De allerlaatste aflevering van Gooische Vrouwen was op vrijdag 23 oktober 2009 te zien bij RTL 4. Op deze avond werd de serie ook bekroond met een Gouden Televizier Ring.

Een of meerdere afleveringen niet gezien? Geen nood! Ze zijn allemaal terug te zien via RTL XL.

Over de serie


Gooische Vrouwen vertelt over het leven van vier vriendinnen: Cheryl, Claire, Anouk en Roelien. Deze mondaine vrouwen wonen in dezelfde residentiŽle buurt, midden in 't Gooi. Er is geen tekort aan sportwagens, snoepreisjes, dure scholen, villa's, merkkleding en botox.

Steun
Maar die maken het leven niet per se gelukkiger. En de liefde niet per definitie een succes. En dat brengt de vrouwen dichter bij elkaar. Ze zullen elkaar te allen tijde steunen, ondanks hun verschillende persoonlijkheden.

Eťn front
Lief zijn ze zeker niet en ze vertellen elkaar de harde waarheid. Maar is er een probleem, dan vormen ze ogenblikkelijk ťťn front. En laat er geen twijfel over bestaan: genoeg problemen in het leven van deze Gooische Vrouwen!