Home

Seizoen afgelopen

Dit seizoen van Iedereen Is Gek Op Jack is helaas afgelopen.
Wil jij alle afleveringen of fragmenten nog terug kijken? Ga dan naar RTL XL.
Ook kun je ook alle informatie over de afleveringen of cast terug zien.

Jack Keizer


Jack (Jeroen van Koningsbrugge) is het lievelingetje van zijn moeder en sportjournalist.

Hij is opgegroeid in de Jordaan, maar woont nu met zijn gezin in Almere. Jack is sympathiek en wil net als zijn moeder graag weten wat er zo al speelt om eventuele conflicten voor te zijn. Hij wil graag de goede vrede bewaren en houdt zielsveel van zijn vrouw en moeder, maar kan gewoonweg geen kant kiezen.

Barbara Keizer


Barbara (Linda de Mol) is moeder van drie kinderen en huisvrouw, maar ze kan niet koken.

Ze is gek op Jack, maar als zijn moeder in de buurt is, voelt ze zich op de tweede plek staan. In haar drang naar perfectie weet Jacks moeder steeds weer een snaar te raken waardoor Barbara onzeker wordt, of het nou gaat over de opvoeding, het huishouden of haar kookkunsten. Barbara is wel strijdbaar.

Ton Keizer


Ton (Kees Hulst) is de vader van Jack en Marco en echtgenoot van Coby.

Ton en Coby kunnen niet met en niet zonder elkaar. Ton heeft redelijk geboerd als diamantslijper en is nu gepensioneerd. Ton is een macho die niet over zich heen laat lopen, zijn wil is wet.

Coby Keizer


Coby (Beppie Melissen) is getrouwd met Ton met wie zij twee zoons heeft: Marco en haar lieveling Jack.

Haar leven staat in het teken van haar man en de verzorging van haar gezin. Ze kookt als de beste en regelt alles. Ze is bemoeizuchtig en manipulatief, maar ze bedoelt het altijd goed.

Marco Keizer


Marco (Tjebbo Gerritsma) is de broer van Jack.

Hij is gescheiden en politieagent. Hij is een “filosoof”, iemand die overal vraagtekens achter zet. Zijn grootste vraag: waarom houdt iedereen van Jack? Marco is stilletjes jaloers op Jack, want Jack heeft alles wat hij niet heeft.

Linda, Jeroen én Guus!Linda en Jeroen zijn ook samen te zien in Ik Hou Van Holland. Dit seizoen mét Guus Meeuwis als nieuwe teamcaptain!
Guus Meeuwis: 'Ik ben zeer vereerd en kijk uit naar de opnamen! Het zal niet meevallen om Peter te vervangen maar ik doe mijn stinkende best om voor Jeroen een waardige tegenstander te zijn.'

Ik Hou Van Holland, zaterdag 20:35 uur, direct na Iedereen Is Gek Op Jack bij RTL4

Ook bekend van....


... Gooische Vrouwen!
Linda de Mol speelde in de televisieserie Gooische Vrouwen de rol van de legendarische Cheryl Morero. Ook Kees Hulst en Beppie Melissen, als Tante Cor, hebben in een aantal afleveringen meegespeeld. Deze hitserie is terug te zien bij RTL XL