De kleine herkenbare dingen uit het leven van een hedendaagse familie

Dit seizoen van Iedereen Is Gek Op Jack is helaas afgelopen.
Wil jij alle afleveringen of fragmenten nog terug kijken?
Ga dan naar RTL XL. Ook kun je ook alle informatie over de afleveringen of cast terug zien.


Deze serie is gebaseerd op de populaire Amerikaanse comedy reeks ‘Everybody Loves Raymond’. De Nederlandse remake gaat over de kleine, herkenbare dingen uit het leven van een hedendaagse familie.
Het koppel Barbara en Jack vormt een doorsnee gezin samen met de drie kinderen. Ze wonen in Almere naast de ouders van Jack, die te pas en te onpas hun privé-leven binnenlopen. Jacks broer Marco is bijna veertig en woont na zijn scheiding weer bij zijn ouders. Hij benijdt Jack en geniet wanneer zijn broer en vrouw ruzie hebben.Wie is Linda de Mol?

Voor zijn programma 'Van Der Vorst Ziet Sterren' heeft Peter van der Vorst een openhartig interview met de koningin van de Nederlandse televisie; Linda de Mol.

Bijna alles wat Linda aanraakt verandert letterlijk in goud. Naast haar televisie succes bespreekt Peter het privé leven van Linda. Ook spreekt hij haar vriend, broer, kinderen en haar beste vriendin. Daarnaast neemt Peter ons mee tijdens een backstage bezoek bij de première van de Gooische Vrouwen Film.

Om het volledige interview te bekijken klik hier

Golden girls


Blanche, Dorothy, Sophia, Rose vormen samen de perfecte vriendenkring en beleven, in hun huis in Scheveningen, lief en leed. De scrips zijn gebaseerd op de originele Amerikaanse scenario’s, maar zijn herschreven naar het Nederlands en het jaar 2012. Kijk hier de afleveringen van Golden Girls.