ONM Presents
<< Home | DOK | AZB | Pakhuis | Bio's | Forum | Story so Far | FAQ | SMS | Leaders | Goodies >> 
  ONM Presents: Yolanthe Cabau van Kasbergen  
Januari 2005 - Alweer een nieuw gezicht in ONM. Vanaf vanavond ONM-babe Julia dagelijks rond de klok van half acht te bewonderen op Yorin.

Actrice
Yolanthe Cabau van Kasbergen (19 en Vissen) komt uit een groot gezin. Ze heeft maar liefst twaalf broers en zussen, een Spaanse vader en een Nederlandse moeder en is afkomstig van Ibiza. Haar hobby's: met haar zussen film kijken, winkelen en tennis.


Acteren
Van kleins af aan wilde Yolanthe al acteren en maakt daar vanaf haar zeventiende serieus werk van. Na de MAVO besloot ze dan ook naar de theaterschool te gaan. Na een klein uitstapje naar het tourisme, wat niet helemaal haar ding was, is ze helemaal voor het acteervak gegaan. En dat heeft sindsdien al behoorlijk wat vruchten afgeworpen.Viva het buitenland
Op de een of andere manier valt Yolanthe in haar acteercarrière iedere keer met haar neus in de boter. Voor groot deel van haar rollen mocht ze namelijk naar het buitenland, iets dat ze zelf natuurlijk helemaal niet erg vindt. Voor een clip van Charly Luske (de aanstaande van Tanja Jess) mocht ze naar Turkije, waar ze ook voor Costa! heen ging (die afleveringen zie je in maart). Voor Snow Fever zat ze een maand in Oostenrijk en als klap op de vuurpijl is ze voor haar nieuwste rol, die van Julia in ONM, naar Brazilië afgereisd. In Nederland speelde ze ook in een aantal producties; zo was ze te zien in de film Zwolle, in een educatieve jongerenserie van de Teleac (waarin ze ook een Julia speelde), had ze een gastrol in het Glazen huis en was ze Boris z'n Special Girlfriend in de gelijknamige clip.

Geen Stempel
Op de vraag hoe het acteren bij ONM is vertelt ze: 'Leuk en gezellig! Er zijn wel mensen die zeiden dat ze het stom zouden vinden om een soapie te worden, maar dat vind ik onzin. Voor mij is acteren in een soap nog steeds acteren, dus dat is hetzelfde als in een film of zo. Ik geloof ook niet in die stempels op je voorhoofd: 'jij bent een soapie' dat slaat gewoon nergens op.'

Over Julia
'Julia is een Braziliaanse met een Nederlandse opa. Ze is dus voor een kwart Nederlandse. Doordat ze twee jaar als au-pair voor een Nederlands gezin heeft gewerkt, spreekt ze Nederlands. Maar in Nederland is ze nog nooit geweest. Ze werkt als barvrouw in Natal en daar ontmoet ze Tara, Tonnie en Joost.' Yolanthe kan natuurlijk nog niet veel zeggen over Julia, maar een ding wil ze wel kwijt: 'In het begin is ze heel lief en onschuldig, maar daarna.... ' Daarna? Daarvoor zullen we moeten kijken.
  ONM-presents  
Lotje en Bas
Christiaan
Antonie
Sander
Evrim
Marina
Mike
Danny

Vincent

Bastiaan