ONM FAQ
<< Home | DOK | AZB | Pakhuis | Bio's | Forum | Story so Far | FAQ | SMS | Leaders | Goodies >> 
  ONM-FAQ - Oftewel veelgestelde vragen aan ONM  
1. Hoe krijg je een rol in ONM?
Bijna alle acteurs, gastacteurs en figuranten in ONM zijn afkomstig van castingbureaus. Een van de bekendste en een die vaak door ONM ingeschakeld wordt is Harry Klooster Casting in Amsterdam. Daar kun je ingeschreven worden. Voor een vaste rol of een gastrol in ONM moet je altijd een acteeropleiding hebben gevolgd of veel ervaring hebben op professioneel gebied.

2. Als ik een brief wil schrijven naar mijn favoriete acteur, waar moet ik dat dan naartoe sturen?
Je kunt per post of per mail een brief sturen naar een acteur. Het postadres:
Endemol Nederland
ONM (t.a.v. de desbetreffende acteur)
Postbus 190
1430 AD Aalsmeer
Daarnaast kun je uiteraard altijd een mailtje sturen naar de redactie. Wij zorgen dat het wordt doorgestuurd naar de desbetreffende acteur.

3. Als ik een spreekbeurt wil houden over ONM, waar kan ik dan informatie vinden?
De internetredactie van ONM kan wat beknopte informatie toesturen over “ONM achter de schermen”. Als je dergelijke informatie nodig hebt, mail dan even naar de redactie en wij sturen het op. Uiteraard kun je ook veel informatie vinden op de website van ONM.

4. Bestaan er DVD’s van ONM en kun je die in de winkel kopen?
Helaas zijn er geen DVD’s van ONM. Je kunt ze dus ook niet kopen.

5. Wat moet ik doen als ik de ONM nieuwsbrief naar een ander emailadres toegestuurd wil krijgen?
Wij kunnen jouw persoonlijke gegevens niet wijzigen in onze database, maar zelf kun je dat wel! Als je de nieuwsbrief naar een ander emailadres opgestuurd wilt krijgen, meld je je eerst aan met je mediapaspoort. Als je je aangemeld hebt kun je alle gegevens wijzigen die je wil, je e-mailadres is de tweede optie. Verander hier je adres en je krijgt de nieuwsbrief vanaf dat moment op dat adres.

6. Kan ik een dagje op bezoek komen op de set van ONM?
Helaas is het niet mogelijk om een kijkje te nemen op de set van ONM. Voor figuratie verwijzen we je door naar Harry Klooster Casting in Amsterdam. Zij regelen de figuratie voor ONM.

7. Waar moet ik zijn als ik een andere vraag heb die hier niet tussen staat?
Voor overige vragen kun je altijd een mail sturen naar de internetredactie van ONM: redactie@onderwegnaarmorgen.nl

8. Hoe maak ik een mediapaspoort aan?
Rechtsboven in de grijze balk vind je het Mediapaspoort logo. Als je op de link “Aanmelden” klikt, komt er een nieuw venster in beeld. Daar kan je jouw gegevens invullen en de rest wijst zich vanzelf. Als je eenmaal aangemeld bent voor het Mediapaspoort, kun je ook deelnemen op het forum. Verzin een leuke nickname, zet er een leuke foto bij en voer gesprekken met de andere ONM fans!