Loopbaancheck voor alle medewerkers

Nieuw binnen de RTL Academy is de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Want, ben jij een denker pur sang of toch eigenlijk meer een doener? Feit is: mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als hun werk dicht bij hun ware aard ligt. Met dit als uitgangspunt maakt de TMA een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden.

De TMA staat open voor iedere RTL-medewerker. De resultaten van de analyse worden binnen RTL toegepast op ontwikkeling-, mobiliteit-, loopbaanontwikkeling-, beroepskeuze- en re-integratievraagstukken. De TMA bestaat uit een uitgebreide digitale vragenlijst met vragen op het gebied van persoonlijkheid, stimulerende motieven, gedrag, beïnvloeding, stijl van leidinggeven en organisatietalent, met als kern: wat zijn je drijfveren?

Een nauwkeurige analyse van de uitkomsten laat zien waar jouw talenten het sterkst zijn ontwikkeld en wat je valkuilen kunnen zijn. Dit verwerken we in een heldere, positieve en talentgerichte rapportage die wordt toegelicht door een HR-adviseur.