Marjolein Kasteel

Senior Project Manager Live Entertainment

Wat is je achtergrond?

In 1999 studeerde ik af aan de Dansacademie van Lucia Marthas en ging ik als danseres, en later als Dance Captain, aan de slag bij het Holland Show Ballet van Wentink Events. Wentink Events, onder leiding van Frank Wentink, was op dat moment een van de grootste producenten op het gebied van live entertainment met als stokpaardje de Dinnershow.

Van danseres naar Senior projectmanager?

Na mijn carrière op het podium kreeg ik de kans om me achter de schermen verder te ontwikkelen als projectmanager. In deze functie ben ik nu verantwoordelijk voor de productie en uitvoer van zowel de Dinnershow als live events in Studio21. Denk daarbij aan productpresentaties, gala's, congressen en bedrijfsfeesten.

En ineens hoorde je bij RTL...

Juist, in 2010 nam RTL Nederland Wentink Events over en werden wij – als klein ‘familiebedrijf’ – ineens onderdeel van een groot mediaconcern. Studio21 werd volledig onder handen genomen en is nu de meest geavanceerde evenementenlocatie van Nederland. De mogelijkheden zijn enorm. Ondanks alle veranderingen zijn we een hecht team gebleven en ben ik trots op wat we samen neerzetten. Niets is dankbaarder dan na afloop je gasten en opdrachtgevers enthousiast en tevreden naar huis zien gaan.

Wat is je ambitie? "Hopelijk kunnen we in de toekomst de exploitatie van Studio21 uitbreiden en zo een nog breder publiek bereiken. Want lang niet iedereen heeft al kennisgemaakt met RTL Live Entertainment, dus dat wordt hoog tijd!"