Eveline Fortuin

Projectleider

Mijn eerste herinnering aan RTL...

...de dag van mijn sollicitatiegesprek. Ik zal het nooit vergeten: het was bijna 30 graden, zonder een zuchtje wind, wat behoorlijk wat problemen op het spoor veroorzaakte. Het resultaat: ik strandde op station Amsterdam Zuid en mijn vriend moest halsoverkop uit de sportschool komen om me naar Hilversum te racen. Ik was nog net op tijd! Achteraf voor het goede doel, want die dag is inmiddels vijf jaar geleden en nog altijd werk ik met veel plezier op de Marketingafdeling als Projectleider R&I.

RTL=

In twee opzichten te vergelijken met mijn vorige baan bij de Wereldomroep: het is een mediabedrijf, gevestigd in Hilversum. Daar houden de overeenkomsten op. Laten we zeggen dat de commerciële organisatie RTL een stuk jonger is, energieker en dynamischer dan mijn vorige werkgever. Ik werk er dan ook met veel plezier ondanks de dagelijks te overbruggen afstand. Aanvankelijk zocht ik een baan dichterbij huis, totdat RTL op mijn pad kwam.

Het leukste aan mijn werk is...

...dat de producten en programma’s van RTL mij en de mensen om me heen aanspreken. Bovendien is RTL een fijne werkgever en een zeer dynamisch bedrijf boordevol kansen en mogelijkheden. Er gebeurt altijd wat! Ook de werksfeer is goed; iedereen in ons team is bereid elkaar te helpen waar nodig. Door mijn functie heb ik met veel collega's van andere afdelingen te maken en omdat het digitale aspect vrijwel al onze producten raakt, werk ik ook met veel verschillende RTL-producten. Dit maakt mijn werk divers, up-to-date en nooit saai.