Traineeships

Interested in a traineeship at RTL? We currently have a vacancy for a Digital Trainee.

Toelatingscriteria traineeship bij RTL

  • WO/HBO afgestudeerd, het liefst in de richting van Data Science, Business Information Sciences, Computer Science, Marketing Intelligence. Heb je programmeerskills (.NET, Python, JAVA of React?) Dat is mooi, maar geen must!
  • Het traineeship is bedoeld voor starters en Young Professionals met 0 tot 2 jaar werkervaring
  • Affiniteit met digital media en andere mediavormen
  • Aantoonbare feeling met technologie en data
  • Je bent innovatief, pragmatisch, analytisch sterk, communicatief vaardig en een absolute teamplayer

Werken en leren tegelijk

Ons bedrijf is altijd op zoek naar jong talent. Daarom bieden we onder andere een traineeship met een flexibel, uitdagend programma aan. Het traineeship is maatwerk en wordt afgestemd op de organisatiedoelstellingen. Het kent een vaste structuur, waarbinnen ruimte is voor individuele voorkeur en ontwikkeling; dit maakt je ondernemer binnen je eigen traineeship!

Maximale uitdaging

Als trainee van RTL werk je aan inhoudelijk en strategisch interessante projecten die bijdragen aan een succesvolle bedrijfsvoering. Ook koppelen we je aan andere Young Professionals binnen het bedrijf. Voor een zo breed mogelijke ervaring, ga je aan de slag bij verschillende Business Units. Op die manier leer je onze organisatie en medewerkers ook optimaal kennen. Als trainee krijg je een takenpakket dat past bij de doelstellingen van je traineeship, daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van één of meerdere projecten. Zo’n project sluit aan op de vooraf bepaalde doelstellingen ten aanzien van jouw ontwikkeling; het biedt de mogelijkheid je sterke kanten maximaal te benutten en verder uit te bouwen, kortom: een maximale uitdaging! Deze projecten worden ondergebracht bij diverse afdelingen, zoals Content Intelligence, Data Intelligence, Software Development & Integration, Service Operations of Strategy & Data Analytics.

Talent naar de top

Het doel van ons programma? Potentie omzetten in werkelijk vermogen voor de trainee én RTL. Aan het begin van het traineeship nemen we een Talent Ontwikkel Assessment af. Dit assessment helpt je om je individuele ontwikkeling vorm te geven en je vaardigheden als toekomstig professional te optimaliseren. Door continue begeleiding, training en coaching zetten we maximaal in op het behalen van de daarin geformuleerde doelstellingen. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor het realiseren van de ontwikkeldoelstellingen in je traineeprogramma.

Klik hier voor meer informatie over het nieuwe traineeship: https://youtu.be/FEdDLwurX40

Trainee vacatures

RTL is nu weer op zoek naar Trainees. Klik hier voor de Trainee vacature.

Meer over Traineeships:

Vragen? Neem contact op met: