Traineeships

Interested in a traineeship at RTL, please click here for the management traineeship or digital traineeship.

Toelatingscriteria traineeship bij RTL

  • WO afgestudeerd tot 1 jaar na afstuderen, met als voorkeursrichting Bedrijfseconomie, Economie, Bedrijfskunde, Technische studie of een Media gerelateerde studie;
  • Aantoonbare affiniteit met televisie, digital media en andere mediavormen;
  • Bestuurlijke en/of organisatorische ervaring;
  • Innovatief, pragmatisch, analytisch sterk, communicatief zeer vaardig en een absolute teamplayer.

Werken en leren tegelijk

Ons bedrijf is altijd op zoek naar jong talent. Daarom bieden we onder andere een traineeship met een flexibel, uitdagend programma aan. Het traineeship is maatwerk en wordt afgestemd op de organisatiedoelstellingen. Het kent een vaste structuur, waarbinnen ruimte is voor individuele voorkeur en ontwikkeling; dit maakt je ondernemer binnen je eigen traineeship!

Maximale uitdaging

Als trainee van RTL werk je aan inhoudelijk en strategisch interessante projecten die bijdragen aan een succesvolle bedrijfsvoering. Ook koppelen we je aan andere Young Professionals binnen het bedrijf. Voor een zo breed mogelijke ervaring, ga je aan de slag bij verschillende Business Units. Op die manier leer je onze organisatie en medewerkers ook optimaal kennen. Als trainee krijg je een takenpakket dat past bij de doelstellingen van je traineeship, daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van één of meerdere projecten. Zo’n project sluit aan op de vooraf bepaalde doelstellingen ten aanzien van jouw ontwikkeling; het biedt de mogelijkheid je sterke kanten maximaal te benutten en verder uit te bouwen, kortom: een maximale uitdaging! Deze projecten worden ondergebracht bij diverse afdelingen, zoals Business Development & Strategy, Concepts, Digital Media, Nieuws of Ventures.

Talent naar de top

Het doel van ons programma? Potentie omzetten in werkelijk vermogen voor de trainee én RTL. Aan het begin van het traineeship nemen we een Talent Ontwikkel Assessment af. Dit assessment helpt je om je individuele ontwikkeling vorm te geven en je vaardigheden als toekomstig professional te optimaliseren. Door continue begeleiding, training en coaching zetten we maximaal in op het behalen van de daarin geformuleerde doelstellingen. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor het realiseren van de ontwikkeldoelstellingen in je traineeprogramma.

Trainee vacatures

RTL is nu weer op zoek naar Trainees. Klik hier voor de management Trainee vacature en klik hier voor de digital Trainee vacature.

Meer over Traineeships:

Testimonials

Vragen? Neem contact op met: