Traineeships

RTL is op zoek naar trainees met een passie voor digital en technologie. Lees hieronder meer en solliciteer hier voor het Technology & Digital traineeship.

Ready to launch your career?

Maak het verschil bij RTL. In 1989 hebben we als eerste commerciële tv geïntroduceerd in Nederland. En het pionieren zit nog steeds in ons dna. Met onmisbare verhalen die raken in hoofd en hart bedienen we kijkers 24 uur per dag op alle kanalen: tv, digital en social. Zo werken we met een bevlogen team van tech- en digital experts aan Videoland. Hèt antwoord op de Amerikaanse techgiganten, maar wel met een local flavour. Met Videoland, maar ook met onze andere digitale activiteiten zoals RTLXL, Buienradar, een netwerk van YouTube-kanalen en verschillende programmawebsites en apps, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de digitale markt.

 

Geef je carrière een vliegende start als Technology & Digital trainee Om deze groei door te kunnen zetten zijn wij op zoek naar nieuwe pioniers, bij voorkeur met een passie voor digital en technology. Ben jij starter of young professional met maximaal 2 jaar ervaring en heb je HBO/WO-opleiding in de richting van Data Science, Business Information Sciences, Computer Science, Marketing Intelligence? Ben je klaar om als trainee je carrière een vliegende start te geven? Ga dan nu voor deze kans en meld je aan voor de selectie.

Wat houdt het in? Als trainee ga je aan de slag bij verschillende Business Units. Ook koppelen we je aan andere Young Professionals binnen het bedrijf. Je werkt aan inhoudelijk en strategisch interessante projecten die bijdragen aan de doelstellingen van RTL en jouw ontwikkeling. Deze projecten worden ondergebracht bij diverse afdelingen, zoals Content Intelligence, Data Intelligence, Software Development & Integration, Service Operations of Strategy & Data Analytics. Het traineeship kent een vaste structuur maar het is ook maatwerk, er is namelijk volop ruimte voor individuele voorkeur en ontwikkeling. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van één of meerdere projecten. Daarbij kun je jouw sterke kanten maximaal benutten en verder uitbouwen. Dit maakt je ondernemer binnen je eigen traineeship!

Toelatingscriteria traineeship bij RTL

  • Het traineeship is bedoeld voor starters en Young Professionals met 0 tot 2 jaar werkervaring
  • Je bent WO/HBO afgestudeerd, het liefst in de richting van Data Science, Business Information Sciences, Computer Science, Marketing Intelligence. Heb je programmeerskills (.NET, Python, JAVA of React?) Dat is mooi, maar geen must!
  • Je hebt affiniteit met digital media en andere mediavormen en aantoonbare feeling met technologie en data
  • Tenslotte zoeken we jou als je ook innovatief, pragmatisch, analytisch sterk, communicatief vaardig en een absolute teamplayer bent

 

Wat bieden wij?

Een fulltime (40 uur per week) op ons hoofdkantoor in Hilversum of één van onze vestigingen in Amsterdam. Behalve een flexibele en inspirerende werkomgeving krijg je persoonlijke begeleiding van onze coach, diverse vakinhoudelijke trainingen en cursussen, een laptop en een telefoon èn uiteraard een Videoland-abonnement. Wil jij de komende twee jaar werken met de nieuwste technieken aan unieke vraagstukken binnen RTL? Lees dan hier meer over de selectieprocedure en maak kennis met ons tijdens onze selectiedag op 20 mei a.s. in Hilversum. Solliciteer direct en meld je hier aan voor de selectiedag op 20 mei a.s.

Klik hier voor meer informatie over het nieuwe traineeship: https://youtu.be/FEdDLwurX40

Meer over Traineeships:

Vragen? Neem contact op met: