Traineeships

Het traineeship 2022 staat tot nader orde on hold. Wanneer dit verandert zal het hier te lezen zijn! Klik hier voor meer informatie over het nieuwe traineeship: https://youtu.be/FEdDLwurX40

---

Lees hieronder meer!

Ready to launch your career?

Maak het verschil bij RTL. In 1989 hebben we als eerste commerciële tv geïntroduceerd in Nederland. En het pionieren zit nog steeds in ons dna. Met onmisbare verhalen die raken in hoofd en hart bedienen we kijkers 24 uur per dag op alle kanalen: tv, digital en social. Zo werken we met een bevlogen team van tech- en digital experts aan Videoland. Hèt antwoord op de Amerikaanse techgiganten, maar wel met een local flavour. Met Videoland, maar ook met onze andere digitale activiteiten zoals RTLXL, Buienradar, een netwerk van YouTube-kanalen en verschillende programmawebsites en apps, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de digitale markt.

Om deze groei door te kunnen zetten zijn wij op zoek naar nieuwe pioniers, met een passie voor data, digital en technology.

Wat houdt het in? Als trainee ga je aan de slag bij verschillende Business Units, in anderhalf jaar doe je drie rotaties. Je werkt aan inhoudelijk en strategisch interessante projecten die bijdragen aan de doelstellingen van RTL en jouw ontwikkeling. Teams waar vaak trainees te vinden zijn, zijn  Data Analytics, Software Development & Integration en Strategy.

Het traineeship kent een vaste structuur maar het is ook maatwerk, er is namelijk volop ruimte voor individuele voorkeur en ontwikkeling. RTL Nederland maakt onderdeel uit van een internationaal concern, dus veel trainees brengen een deel van hun traineeship in het buitenland door. Een traineeship bij RTL betekent veel ruimte voor ondernemerschap: jij bent in de lead!

Toelatingscriteria traineeship bij RTL

  • Het traineeship is bedoeld voor starters en Young Professionals met 0 tot 2 jaar werkervaring.
  • Je bent WO afgestudeerd in digital. Denk aan IT, Marketing Intelligence, Digital Business, Business Information Sciences, Computer Science of iets vergelijkbaars.
  • Spreek je een van de volgende talen: .NET, Python, SQL, JAVA of React? Dat is mooi, maar geen must!
  • Je werkt graag data-driven, hebt affiniteit met digital media en aantoonbare feeling met technologie en data
  • Tenslotte zoeken we jou als je ondernemend bent, analytisch sterk, communicatief vaardig en een absolute teamplayer!

Wat bieden wij? Een fulltime functie (40 uur per week) op ons hoofdkantoor in Hilversum. Behalve een flexibele en inspirerende werkomgeving krijg je persoonlijke begeleiding van onze coach, diverse vakinhoudelijke trainingen en cursussen, een laptop, een Iphone XR èn uiteraard een Videoland-abonnement. Wil jij de komende twee jaar werken met de nieuwste technieken aan unieke vraagstukken binnen RTL? Lees dan binnenkort hier meer over de selectieprocedure.

 

Meer over Traineeships:

Vragen? Neem contact op met: