Koken met Hugo!

Spitskool met misolak, sobanoedels én chocoladekokospudding met gezouten karamelsaus

4 maanden geleden / Aangepast: 4 maanden geleden
Spitskool met misolak, sobanoedels én chocoladekokospudding met gezouten karamelsaus

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Koken met Hugo!

Spitskool met misolak, sobanoedels én chocoladekokospudding met gezouten karamelsaus

4 maanden geleden / Aangepast: 4 maanden geleden

Hugo gaat vandaag weer aan de slag met een heerlijk vegan recept. Het gerecht bestaat uit drie onderdelen: spitskool met misolak, sesam sobanoedels en chocoladekokospudding met gezouten karamelsaus. We starten met de spitskool met misolak. Verderop in dit artikel vind je de ingrediënten en bereidingswijze van de sobanoedels en chocoladekokospudding met gezouten karamelsaus.

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven
Hugo KennisEigen Huis & Tuin Lekker LevenKoken
Egyptische borrelplank met gevulde flatbreads en streetfoodsnacks

Koken met Hugo!

Egyptische borrelplank met gevulde flatbreads en streetfoodsnacks

29 september 2023